Recep Niyaz: Keşke kelimesini kullanmayı sevmiyorum

Feride Kara
31.01.2022 - 01:40 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 01:48

Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Recep Niyaz ve Alexandru Maxim TRT Spor’a verdiği özel röportajda açıklamalarda bulundular.

Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Recep Niyaz ve Alexandru Maxim TRT Spor’a verdiği özel röportajda açıklamalarda bulundular. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a imza atmayan Bartuğ Elmaz Fransa'ya transfer oldu
Habere Git

Deplasmanda tek galibiyet

Bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 6 puan toplayan Gaziantep FK, deplasmanda alınan puan sıralamasında ligde 18. sırada yer alıyor. Gaziantep FK deplasmandaki tek galibiyetini 1-0 yendiği Rizespor deplasmanında aldı. Recep Niyaz: “Deplasman maçlarında özellikle ilk yarıda sıkıntı yaşadık. 1. yarıda büyük takımlarla oynadığımız maçlar dâhil hiçbir zaman rakibe boyun eğmedik." ifadelerine yer verdi.

Hepsi benim için birer tecrübe oldu

Hayatında pişman olduğun bir şey var mı sorusuna cevap veren Recep Niyaz: "Keşke kelimesini kullanmayı seven bir insan değilim. Ne yaşadıysam sonuna kadar hepsinden memnunum. Fenerbahçe kariyerim ve kiralık gittiğim takımlar olsun bunların kararını ben verdim. Hepsi benim için birer tecrübe oldu." dedi. Denizlispor alt yapısından yetişen Recep Niyaz, büyük bir beklenti ile Fenerbahçe’ye transfer olmuş fakat istenileni verememişti.

Rumen oyunculara pozitif bakış açısı var

Şu an Süper Lig’de 5 Rumen oyuncu forma giyiyor. Galatasaray’da Cicaldau ve Morutan, Gaziantep FK forması giyen Maxim ve Alin Tosca ve Kayserispor’un kalecisi Silviu ligimizde forma giyen Rumen futbolcular arasında. Süper Lig’de forma giyen Romanyalı futbolcuların büyük Rumen oyuncuların yolundan gitmesi gerektiğini söyleyen Maxim: "İstedikleri sonuçları alamadılar. Cicaldau ve Morutan, Türkiye'de çok seviliyor. Türk insanının Rumen oyunculara pozitif bakış açısı var." dedi. Bireysel gelişimine özen gösterdiğini söyleyen Maxim: “ İşler iyi gidiyor, çok daha iyisini yapabileceğimize eminim. 3 yıllık kontratım var. İlk hedefim burada olabildiğince güzel vakit geçirmek" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler