Recep Niyaz, Rizespor'un şampiyonluk hikayesini Radyospor'da anlattı!

01.05.2018 - 14:27 | Son Güncellenme: 01.05.2018 - 14:27

Recep Niyaz, Rizespor'un şampiyonluk hikayesini Radyospor'da anlattı!

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluğunu ilan eden ve tekrar Süper Lig’e dönen Çaykur Rizespor’da forma giyen Recep Niyaz başarılarının hikayesini anlattı. Şampiyonluğu hak ettiklerini dile getiren Recep Niyaz, iki lig arasındaki farklara da değindi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Recep Niyaz’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Çok çalışarak şampiyonluğu hak ettik"

Kesinlikle üstümüzde sezonun yorgunluğu var. Olmamasına imkan yok gerçekten. Dışarıdan bakan herkes bizim güllük gülistanlık içinde bir sezon geçirdiğimizi düşünüyor. Ama öyle bir şey yok. Çok emek verdik şampiyonluk için. Sahada koşmadığınız, mücadele etmediğiniz zaman ekmeğini yiyemiyorsunuz. Çok çalıştık. Hem Hikmet Hoca hem de İbrahim Hoca ile iyi işler yaptık. Ümraniyespor maçından sonra izine çıktık. Zihinsel olarak dinlenmek tabii ki biraz zaman alacaktır. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz.

"Süper Lig'de saygı duyulan bir takım olacağız"

Spor Toto Süper Lig’de gelecek saygı duyulan bir takım olacağız. Zaten iyi bir takıma sahibiz. Geçen sene nasıl düştüğü ortada. Ben birkaç takviyeyle daha da iyi olacağımızı düşünüyorum. Süper Lig’de kalabilmek önemli. Hepimizin elini taşın altına koymamız gerekiyor. Öyle olacağına eminim.

"Süper Lig'de oynamaktan mutlu olacağım"

Tabii ki takımda kalıp kalmayacağım kulübün menfaatleri doğrultusunda belli olur. Ne olur bilmiyorum. Ben tekrar Süper Lig’de oynayacağıma inanarak bunları söylüyorum. Süper Lig’de oynamaktan mutlu olacağım. Süper Lig’in daha rahat olduğuna inanıyorum. Daha kaliteli oyuncuların olduğu, daha keyifli maçların olduğu bir lig olduğunu düşünüyorum. Hakikaten farklar var. Tekrar Süper Lig’de forma giymek güzel olacak.

"Kalıcı olmalıyız"

Uzun süre Süper Lig’de kalmak gibi bir hedefimiz elbette olmalı. Ben bunun olacağına ve iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Bizim için son maçı içeride oynamak güzel olacak. Şampiyonluğu kutlamak önemli. Biz şampiyonluğu hak ettik. İzinden sonra güzelce hazırlanacağız. Play-Off mücadelesi veren takımlar var. Hepsine başarılar diliyorum.

"Son maçımızı da kazanmak istiyoruz"

Biz kalan son maçımızda da soru işareti bırakmadan sonuna kadar iyi motivasyon ve konsantrasyonla sahaya çıkacağız. İnşallah o maçı da kazanmak istiyoruz. Son dönemlerde Altınordu maçı dışında kötü sonucumuz yok. Taraftarlarımızla birlikte hem galibiyet hem de şampiyonluğu kutlamak istiyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ...

Senin için hazırladığımız haberler