Recep Niyaz'dan Süper Lig sözü!

16.11.2018 - 16:52 | Son Güncellenme: 16.11.2018 - 20:05

Recep Niyaz'dan Süper Lig sözü!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen Recep Niyaz, Süper Lig hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. “İlk 2 sıranın en büyük adaylarından biriyiz” diyen Niyaz, taraftarlara da önemli mesajlar verdi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Recep Niyaz’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Hedefi olan bir takımız"

Denizlispor’a tekrar döndüm. Oynamadan gitmek içimde kalmıştı. Rizespor’da birkaç tatsız olay yaşadım. Ayrılmak zorunda bırakıldım. Ben de Denizlispor’da oynamak istedim. Denizlispor iyi ve iddialı bir takım kurdu. Hedefi olan bir takım olduğumuzu da herkese gösteriyoruz.

"Şehir olarak bütünleşme var, çıkışımız devam edecek"

Takımda çok keyifli bir ortam var. Son 4 maçta da başarılıydık. Milli takım arasına keyifli bir şekilde girdik. Şehir olarak bütünleşme var. Esnaflar, ”Önceden gelmek istemiyordum. Şimdi maça gelmek istiyorum” diyor. Milli takım arasını iyi çalışarak geçiriyoruz. Emeklerimizin karşılığını alacağımıza inanıyoruz. Çıkışımız devam edecek.

"Kan değişikliği olumlu yansıdı"

Teknik direktör değişikliği yaşandı. Biz zaten iyi bir takımız. Kan değişikliği olumlu şekilde yansıdı diyebilirim. Yücel İldiz babacan bir şekilde futbolculara davranıyor. Camiaya da güven veriyor. Biz de hocanın istediğini yapmaya çalıştık. Sonbahardan çıkıp ilkbahara girdik. Problemlerin aşılması gerekiyordu. Buna mecburduk. Bu tarz kaos ortamlarda tecrübeli isimlerin görev yapması olumlu etki yarattı. Skora ve sıralamaya da yansıdı. İlk 2’nin en büyük adaylarından biriyiz.

"Artık ilk 2'de olmalıyız"

Sezon başında planlama vardı. Adım adım ilerlemek gerekiyor. Denizlispor’un önceliği yukarıda olmak, sonra Play-Off ve ilk 2 denildi. Denizlispor iyi bir takım. Camia olarak küme düşme korkusu yok. Son maçlardaki performansla, artık ilk 2’yi yakalamak istiyoruz. Planlamalarımız olumlu şekilde ilerliyor. Fikstür avantajımız da var. Şu anki performansımızı kimse görmezden gelemez. Her maç üstüne koyarak gidiyoruz.

"Kötü günleri atlattık"

Camia içinde çok büyük kenetlenme var. Uzun süre sonra hakikaten hedeflenen noktada çok daha yukarıda bir Denizlispor var. Verilen emekler, kurulan takımlar, karakterli oyuncular var. Camia kenetlendi. Başarı varsa kenetlenme ve birliktelik vardır. Herkes iyi günde, ”Ben buradayım” diyor. Biz kötü günleri atlattık. Taraftarımız da sıkıntı çekti. Bazı taraftar grupları ayrı ayrı. İki grup şekilde olmamalılar. Belki küslük olabilir ama maç esnasında küslük olmasın. Onlar tribünde biz sahada gücümüzü gösterelim. Ortak mutluluk Denizlispor’un başarısı. Kendi aralarındaki yaşanmışlıklara bir şey diyemem. Ama maç esnasında birliktelik olsun isteriz. Stadımız kalabalık olmaya başladı. Tribünde de birliktelik olursa çok daha iyi olacak.

Kendi performansı ve taraftarlara mesajı

Denizlispor’a katkı vermeye çalışıyorum. Ailemin de burada olması çok mutluluk verici. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Emeklerimizin karşılığını aldıkça daha da çalışmak istiyoruz. Bunun da arkasının geleceğine inanıyoruz. Hem bireysel hem de takım olarak üstüne koyarak gidiyoruz. Taraftarımız bize sonuna kadar destek vermeli. Stat içinde birlik ve beraberliği bekliyoruz. Tüm Denizli halkının gözü stadyumda olmalı. Dillerde artık yavaş yavaş şampiyonluk sesleri başladı. Taraftarlarımız yanımızda olsun.

Senin için hazırladığımız haberler