Recep Terzi kimdir?

20.05.2020 - 21:35 | Son Güncellenme: 27.01.2022 - 20:01

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ve adına yapılan paylaşımlarla gündeme gelen Recep Terzi hakkında araştırmalar sürüyor. Bazı vatandaşlar Recep Terzi kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar yaparken bazı kullanıcılar ise hangi konu hakkında olduğuna dair araştırmalar yapıyor. İşte tüm detaylar...

 

AJANSSPOR PLUS

İstanbul'un Bayrampaşa, Sağmalcılar'da 09.07.1977 yılında dünyaya gelen Recep Terzi, aslen Bayburtlu'dur. 2016 yılında İBB Şehir tiyatrolarında çalışmıştır. Aynı zamanda Aile Sandığı adlı yetişkin aile komedisi Tiyatro oyunun yapım ve Genel Sanat yönetmenliğini üstlenen Terzi, 2018 yılından bu yana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında satçı olarak görev yapmaktadır.

Terzi, ailesine katkıda bulunmak için simit satmış ve ayakkabı boyacılığı yapmıştır. Alüminyum doğrama atölyelerinde çıraklık ve ustalık yapan Oyuncu, 1995 yılı sonrası İstanbul'un Kağıthane İlçesi Gültepe semtine yerleşti. 1997 - 1998 yılları arasında askerlik görevini Bilecik, Nevşehir, Niğde illerinde turizm jandarması olarak tamamladı.

Geçimini taksi ve nakliyat şöförlüğünün yanı sıra tamir, tamirat, alüminyum, dekorasyon işleriyle de sağlayan Recep Terzi, 2014 yılından sonra çocukluğundan süre gelen tiyatroya olan ilgisini özel eğitim kurumlarına ve workshoplara katılarak aktif hale getirdi. Sadri Alışık Kültür Merkezi (tiyatro bölümü) ve Tümay Özokur Atölye'den başarıyla mezun oldu.

 

Sinema, kamera oyunculuğu, senaryo, özel diksiyon ve sahne dövüş teknikleri eğitimlerine katıldı. Ferhan Şensoy'un yazdığı "Şahlarıda Vururlar" adlı oyununda Behruz ve Yusuf karakterlerini canlandırdı. Arka Sokaklar dizisinde Mücahit, Elif dizisinde Salih karakterine hayat verdi.

Medcezir, Kurtlar Vadisi, Alın Yazım, Muhteşem Yüzyıl gibi bir çok dizide yer aldı. 2016 yılı İBB Şehir Tiyatroları'nda sahne teknisyeni, aksesuar kadrolarında yer almasının ardından Kocaeli Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk yapmaya devam etmektedir. (haberler)

Senin için hazırladığımız haberler