Ümraniyespor'da Recep Uçar, Giresunspor Maçı Sonrası Konuştu

08.01.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 20:25

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Giresunspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Ümraniyespor'da Recep Uçar, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Ümraniyespor'da Recep Uçar, Giresunspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Giresunspor ile Ümraniyespor karşı karşıya geldi. Giresun'da oynanan mücadelede Ümraniyespor deplasmandan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, açıklamalarda bulundu.

"Puanın değerli olacağını biliyorduk"

Karşılaşmanın zorluğuna dikkat çeken Uçar, “Maçtan önce alt sıralardan kurtulmak adına ciddi mücadele koyan bir ekip olarak buradan alınacak puanın değerli olacağını biliyorduk. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı yaptık. Aslında bugün şunu net olarak biliyorduk. Bugünkü maçı kazandıracak olan şey bize taktiksel hamleler ve savunma planları çok önemliydi ama özellikle Giresun’un oynadığı oyunu göz önüne aldığımızda özellikle ikinci toplar, ortaya konulabilecek mücadele, takım savunmasının iyi yapılabilmesi bizim adımıza maçın şifreleriydi." dedi.

"Oyuncularımı tebrik ediyorum"

İlk yarı takımın performansını eleştiren Uçar, "Bundan dolayı ciddi anlamda iyi mücadele ortaya koyan oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçı kısaca teknik anlamda özetlersem bana göre ilk yarı topun bizde olduğu bölümü en kötü oynadığımız maçlardan birini oynadık. Topun bizde olduğu kısımda mücadele anlamında nispeten iyiydik. İkinci yarı 60’tan sonra bazı değişiklikler yaparak topun bizde kaldığı, daha iyi geçişler yakaladığımız bir oyun oldu." dedi.

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, tek golle 3 puan aldı!
Habere Git

"3 puan çok değerli"

Güzel oyunu 3 puanla taçlandırdıklarını ifade eden Uçar, "Son bölüm bizim adımıza zor geçen bir bölüm. Giresun’un yüklendiği, ofansif olarak bizden daha iyi oynadığı bir oyundu. Sezon başından beri biz oynadığımız oyunları puan olarak karşılığını alamayan bir ekiptik. Bugün de bunun karşılığını aldık. Bizim için buradan alınan 3 puan çok değerli. " dedi.

"Çok çok değerli 3 puan"

Son olarak galibiyet için oyuncularını kutlayan Uçar, "Bundan sonraki süreçte İstanbulspor maçımız var. Sonrasında ligin ikinci yarısı adına çok çok değerli 3 puan. Bundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok sevdiğim Hakan hoca ve ekibine, Giresunspor camiasına bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” dedi.

Ümraniyespor'a galibiyeti getiren gollü 83. dakikada Mrsic kaydetti. Giresunspor bu sonuçla 19 puanda kaldı. Ümraniyespor ise puanını 14'e çıkardı.

Giresunspor gelecek hafta deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak. Ümraniyespor ise İstanbulspor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler