Recep Uçar: "Duran toplar en büyük kozlarımızdan biriydi"
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 yenen TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Recep Uçar, maç sonrası konuştu.

Son 5 Haber

İZLE | Ve 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda gol attık! Arda Güler'in golü

Semih Şentürk, canlı yayında Oğuz Çetin'e sitem etti: "Görev falan istemiyorum hocam!"

İsmail Yüksel: "Mental olarak iyi değiliz! Onurumuz ve gururumuz..."

Vincenzo Montella, futbolculardan sahada görmek istediklerini açıkladı

(GOLLER ve ÖZET) Tunus - Hollanda | Maç Sonucu: 1-3
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
AJANSSPOR - HABER
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 yenen TÜMOSAN Konyaspor'un teknik direktörü Recep Uçar, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Recep Uçar "İlk yarıda çok fazla pozisyon vermedik. Son dakikasında bir pozisyonu oldu. Bizim iki şutumuz var. Üretmekte zorlanıyorduk. İkinci yarı daha üretken olmak için çıktık. Daha net, kaleye gittiğimiz pozisyonlar oldu, son vuruşları yapmakta yine çok zorlandık. Duran toplar en büyük kozlarımızdan biriydi. Şükürler olsun kornerden bulduğumuz golle kazandık." değerlendirmesinde bulundu.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...