Beşiktaş-Ümraniyespor Maçından Sonra Recep Uçar Açıklama Yaptı

Akın Ungan
30.10.2022 - 19:49 | Son Güncellenme: 30.10.2022 - 19:57

Süper Lig'de Ümranyiespor, Beşiktaş deplasmanında 5-2 kaybetti. Maçtan sonra Ümraniye Teknik Direktörü Recep Uçar istifa konusu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş-Ümraniyespor Maçından Sonra Recep Uçar Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında HangiKredi Ümraniyespor, Beşiktaş'a konuk oldu. Ümraniyespor, takımın başına Şenol Güneş'i getiren Siyah-Beyazlılar karşısında 5-2 kaybetti. Mücadelenin ardından teknik direktör Recep Uçar istifa konusu hakkında açıklamalarda bulundu.

"2 gol attık ve yüzde yüz kaçırdığımız pozisyonlar da var"

Recep Uçar, "Çok üzgünüm tabii. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum Şenol hocayla beraber. Biz her maçta bugüne kadar savunma ve hücum planları olan bir takımız. Bugün de topun arkasına geçelim, sadece savunma yapıp kontra atakla gol bulalım diye gelmedik. Baskılı oynayabilmek, kazandığımız toplarla gidebilmek... Topun bizde olduğu kısımlarda pozisyonlara girdik. 2 gol attık ve yüzde yüz kaçırdığımız pozisyonlar da var." şeklinde konuştu.

"Bireysel hatalar yaparsanız böyle skor görüyorsunuz"

Uçar, "Bu seviyede oynadığınız zaman bireysel hatalar yaparsanız böyle skor görüyorsunuz. Maça otomatik olarak şanssız başlıyoruz. Sonrasında da aslında keyifli bir oyundu. Anlar var, anları oynayamadık. Bu seviyede bireysel ve küçük hatalar böyle bir sonucu kaçınılmaz hale getirdi. Bu lig kolay değil. Bu ligde ilk kez oynayan 8-9 oyuncumuz var. Bu ligde var olmaya çalışıyoruz. Umarım başarabiliriz." ifadelerini kullandı.

"Algoritmaya göre 9 puanı kaybeden teknik direktör olarak konuşuyorum"

Ümraniyespor Teknik Direktörü Uçar, "Biz insanlar bazı şeyleri değerlendirirken objektif değerlendirmek lazım. Bugün baktığında camia gücümüz yok. 20-30 kişinin yanında olduğu bir camia. Bugün de 1-2 gri pozisyon var. 11-12 haftadır kendi lehine VAR'a gidilmeyen... Algoritmaya göre çıkarıldığında da şu ana kadar 9 puanı kaybeden bir teknik direktör olarak konuşuyorum. Bu noktada zorlanıyoruz." diyerek hakemlere tepki gösterdi.

"Herkes terk ediyor ama biz terk etmedik"

Gündeme gelen istifa konusu hakkında açıklama yapan Uçar, şunları kaydetti: "İstatistiklere baktığınızda bu konumda olmamamız gerekiyor. Tablo hoş değil. Başkanımızla elbette oturup konuşacağız. Herkes terk ediyor ama biz terk etmedik. Ümraniyespor'un menfaati için en doğru karar neyse onu oturur konuşuruz. Bazı değerlendirmeleri yaparız."

Senin için hazırladığımız haberler