Ümraniyepor'da Recep Uçar, Kasımpaşa Beraberliğini Değerlendirdi

Orhan Gülek
18.03.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 16:49

Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Ümraniyepor'da Recep Uçar, Kasımpaşa Beraberliğini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Ümraniyespor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"5 ile 30 arası iyi oynadık"

Ligin son döneminde deplasmanda aldıkları puanın değerli olduğuna dikkat çeken Uçar, şu ifadeleri kullandı:

"Ligin son haftalarına yaklaştığımız bölümleri oynuyoruz. Bu maçlarda alınabilecek her puan özellikle bizim gibi takımlar için değerli. Zor geçeceğini söylemiştim. Maçın farklı bölümleri var. 5 ile 30 arası iyi oynadık ama finalleri bir türlü yapamıyoruz. İyi oynarken yediğimiz gol var. Penaltıdan attığımız golle 1-1 içeri girdik.

"Finalleri yapsak, 2 ve 3. golü bulabilirdik"

45-60 arası Kasımpaşa’nın kontrolünde bir oyun oldu. Hücum anlamında çok iyi performans ortaya koyamadığımız bir oyun, finalleri yapmadığımız maç. Finalleri yapsak, 2 ve 3. golü bulabilirdik. Onların daha net pozisyona girdiğini söylerim ama kalan 10 maç öncesi deplasmanda alınan 1 puanı değerli buluyorum. Oyuncularımı ortaya koyduğu mücadeleden ötürü kutluyorum." 

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa-Ümraniyespor maçında puanlar paylaşıldı!
Habere Git

"Hedefimiz ilk kez yer aldığımız ligde kalıcı olmak"

Ligin son bölümünde puanlar toplayıp kalıcı olmak istediklerini ifade eden Recep Uçar, "Biz tarihimizde ilk kez Süper Lig’de oynuyoruz. Son 3 haftadır kaybetmiyoruz. Camiamız çok büyük olmasa da mevcut oyuncu grubu ile destek veren herkese kalan bölümde direnmeye devam edeceğiz. Hedefimiz, naksimum puanları toplayıp ilk kez yer aldığımız ligde kalıcı olmak." değerlendirmesinde bulundu.

"Umut’un A Milli Takım’a çağrılması gurur verici"

A Milli Futbol Takımı'na davet edilen golcü futbolcusu Umut Nayir ile ilgili de konuşan Uçar, "Umut adına da bizim için de A Milli Takım’a çağrılması gurur verici. Kulüp, tarihinde ilk kez Milli Takım'a oyuncu gönderiyor. Kendisi 29 yaşında, büyük kulüplerde de oynasa, Ümraniyespor’dan Milli Takım'a gidiyor. Ligin sonuncusu olan takımdan gidiyor. Oyuncumu tebrik ediyorum. Umut, sezon başından beri çok çalışan bir oyuncumuz. Onun özverili çalışmasının yanında arkadaşlarının katkısını da göz ardı etmemek gerek. Kulübümüz adına gurur verici olay." diye konuştu.

Ümraniyespor, seriyi devam ettirdi

Bu skorun ardından üst üste ikinci kez puan kaybeden Kasımpaşa, 26 puanla 12. sırada yer aldı. Yenilmezlik serisi 4 maça çıkan Ümraniyespor ise 22 puanla 19. basamakta yer buldu.

Kasımpaşa, gelecek hafta Trabzonspor'u konuk edecek. Ümraniyespor ise Konyaspor'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler