Ümraniyespor'da Recep Uçar, Adana Demirspor Beraberliği Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
26.02.2023 - 19:12 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 19:18

Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Ümraniyespor'da Recep Uçar, Adana Demirspor Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Ümraniyespor, Adana Demirspor'u sahasında ağırladı. Mücadelede son anları nefesleri kesti. İki takımın da son dakikalarda bulduğu karşılıklı gollerle maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma sonrası Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe'nin başı sağ olsun"

Mücadele sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, futbol konuşulacak bir gün olmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe camiasının başı sağ olsun, Ziya Şengül ağabeyimizi kaybettik. Türk futboluna önemli hizmetleri olan ağabeyimizdi. Benim adıma da zor bir gün. Ahmet Eyüp kardeşimizi depremde kaybetmiş olmamız çok üzücü bir durum. 

Futbol ailesinin diğer fertleri olan Taner Savut, Christian Atsu, bir çok futbol ailesinin bireyi ve futbol ailesinden olmayan bir çok canı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum.” 

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, 1 puanı 89'da kurtardı
Habere Git

"90 artılarda bir tane daha yiyebilirdik"

Maçla ilgili de kısa değerlendirme yapan Uçar şunları söyledi:

“Bizim adımıza ligin özeti olan bir maçtı. Maçtaki stratejimize göre ciddi fırsatlar bulduğumuz bir maç. Sonlandıramazsanız Adana Demirspor takımı çok kaliteli bir takım, sizi cezalandırabiliyor. Bizim de, onların da fırsatlar yakaladığı bir oyun. 90 artılarda bir tane daha yiyebilirdik, travma olabilirdi.

"Hedefimiz ligde tutunabilmek"

1 puan almayı başardık. Kalan 12 maç var hedefimiz ligde tutunabilmek. Salı gününden itibaren Trabzonspor maçına odaklanacağız. Adana Demirspor takımına başarılar diliyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler