Recep Uçar: "Şansımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz"

07.11.2019 - 01:18 | Son Güncellenme: 07.11.2019 - 01:18

TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Recep Uçar, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile karşılaşacakları maç öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Uçar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yarın UEFA Avrupa Ligi'nde 4. maçımızı oynayacağız. Bundan önceki 3 maçımızda istediğimiz sonuçları alamadık. Şansımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Braga kendi liginde arzu ettikleri pozisyonda olmasalar da bu ligde ciddi tecrübesi olan bir ekip. Biz kalan 3 maçı kazanarak gruptan çıkma şansımızı sonuna kadar kovalamak istiyoruz.

Abdullah Avcı'nın tedavisi devam ediyor. Abdullah Hoca'nın da durumu yarın sabah belli olacak. Hocamızla ilk 11'i belirledik ve bu konuda ciddi toplantılar yaptık. Daha önce genç oyuncularımızdan Kartal ve Erdem'e şans verdik. Yarınki maçta da bu oyuncularımıza şans verebiliriz neden olmasın?

Hocamızın olmaması bizim için eksiklik. Hocamızla uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Futbol dünyasında bir yere gelmem noktasında hocamızın büyük etkisi var. Yarın hocamız olmazsa ben tek olmayacağım, Şenol Fidan Hocamız ve diğer hoca arkadaşlarımız olacak. Mevcut kriz ortamında alacağımız galibiyetin önemli olduğunu düşünüyorum. Yarın kazanacağımızı düşünüyorum ben bu inanca sahibim. Beşiktaş krizlerden güçlenerek çıktı.

Buraya getirilmeyen oyuncularımızın sakatlık problemi var. Burak'ı Galatasaray maçında oynatamadık, Ankaragücü maçında oynatmıştık, Antalya maçından sonra devam eden bir sakatlığı vardı. Oyuncularımız sakatlık sebebiyle aramızda yok."

Senin için hazırladığımız haberler