Ümraniyespor’da Recep Uçar, Fatih Karagümrük maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
22.10.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 17:36

Karagümrük’e sahasında 3-1 mağlup olan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar karşılaşmanın ardından maçın hakemi Mert Güzenge'yi iyi yönetimden dolayı tebrik etti

Ümraniyespor’da Recep Uçar, Fatih Karagümrük maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, bu sezon sahasında ilk kez oynayan Ümraniyespor, Karagümrük’e 3-1 mağlup olarak henüz galibiyetle tanışamadı. Teknik Direktör Recep Uçar karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu

"İlk yarıda dengeli bir oyun oldu"

Ligin 10. haftasında olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Uçar, “Evimizde ilk oynadığımız, tarihi bir maçta kazanarak bugünü milat olarak kabul edip lige tutunmak istiyorduk. Haftayı da iyi geçirdik. İyi kurguladığımız bir maçtı. Rakibin sol kanadından bulduğumuz bir golle 2. dakikada öne geçtik. Bugün 5 dakika, öncesinde de 17 dakika olmak üzere bu sezon toplamda 22 dakika skor olarak önde götürdük. İlk yarıda dengeli bir oyun oldu. 3. bölgede en büyük sıkıntımız, belki de kalitemizin yetmediği, sonuçlandırmadan doğan sıkıntılar var." dedi.

"Sonuçlandırma anlamında zaaflarımız var"

kazanamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Uçar "İkinci yarıya yüksek moralle başladık ama çıkarken kaptırdığımız bir topta, Diagne’nin de kalitesini kullanarak attığı bir gol var. Direkten dönen topumuz oldu. Rakibin en güçlü noktası olan duran toptan 3. golü bulduğu ve kazandığı bir maç oldu. Pirlo hocayı ve Karagümrük’ü tebrik ediyorum. Maçlara iyi hazırlanıyoruz, rakip kaleye en iyi giden takımlardan birisiyiz ama sonuçlandırma anlamında zaaflarımız var. Bugün de öyle bir maç oldu. Seyircimizin önünde kazanamadığımız için üzgünüz. " dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni statta ilk golü Ümraniyespor attı, ilk 3 puanı Karagümrük aldı
Habere Git

"Dürüst bir yönetim sergiledi"

Karşılaşmanın hakemi Mert Güzenge'nin iyi bir maç yönettiğini dile getiren Uçar "Bundan sonraki süreçte oyuncular iyi oynamaya çalışıp ligde var olmaya çalışacağız. Genelde kaybeden takımların teknik adamları hakemleri eleştirir. Ben 9 puanı hakem hatalarıyla giden bir teknik adam olarak konuşuyorum. Kolay psikolojiyle maça çıkmıyoruz. Maç içinde de ben zaman zaman agresiftim. Hakeme de yükseldiğim pozisyonlar oldu. Ama özeleştiri yaparsak, bugün hakemi gösterdiği yönetimden dolayı tebrik ediyorum. Dürüst bir yönetim sergiledi. Mağlup olunca eleştirilerimiz olur ama doğru işler yapınca da övgüyü hak ediyorlar. Hakemlik bir durum yoktu maçta. Objektif yönetimden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler