Recep Umut: "Kırmızı kart bütün dengemizi bozdu'’

27.01.2019 - 19:28 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 19:28

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Akhisarspor, Rizespor deplasmanından eli boş döndü. Yeşil-siyahlılar, Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup oldu. Akhisarspor bu sonucun ardından Süper Lig'in son sırasına yerleşti. Çaykur Rizespor ise 15. sıraya yerleşerek kendini düşme hattından yukarı attı. Akhisarspor'da teknik direktör Cihat Arslan, ikinci yarının başında maçın hakemi Suat Arslanboğa tarafından tribüne gönderildiği için basın toplantısına yardımcı antrenör Recep Umut katıldı...

''Kırmızı kart bütün dengemizi bozdu''

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Recep Umut, Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada kırmızı kartın takım dengesini bozduğunu ifade etti. 

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Akhisarspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup oldu. Teknik Direktör Cihat Arslan'ın tribüne gönderilmesi nedeniyle basın toplantısına antrenör Recep Umut katıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Umut, kırmızı kartın ardından denge bozukluğu yaşadıklarının vurgulayarak, "Oyuna çok iyi başladık. İlk 45 dakika soyunma odasına çok daha farklı bir sonuçla girebilirdik. Oyunun sonundaki skoru bizde yakalayabilirdik. Kırmızı kart bütün dengemizi bozdu. Oyuncularımız sonuna kadar çok iyi mücadele ettiler. Eksik kalmak dezavantaj. Bundan sonraki maçlarda daha farklı olmaya çalışacağız’’ dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler