Beşiktaş'a Fenerbahçe Derbisi Öncesi Nathan Redmond'tan Haber Geldi

Akın Ungan
25.09.2022 - 17:06 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 17:14

Beşiktaş, milli aradan sonra Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Sakatlığı bulunan yeni transfer Nathan Redmond'tan derbi öncesi haber geldi.

Beşiktaş'a Fenerbahçe Derbisi Öncesi Nathan Redmond'tan Haber Geldi

Spor Toto Süper Lig, milli aranın ardından Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Ligin 8. haftasında oynanacak dev maç öncesi Siyah-Beyazlılar'a yeni transferi Nathan Redmond'tan haber geldi.

Sol elinde kırık tespit edildi

Geçtiğimiz gün antrenman sırasında sol el tarak kemiğinde kırık tespit edilen Nathan Redmond'a müdahalede bulunulmuş ve İngiliz futbolcu operasyon geçirmişti. Beşiktaş, konuyla ilgili "Redmond’a, Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. T. Kerem Ülkü’nün de katılımıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleşen operasyonda Prof. Dr. Arel Gereli tarafından osteosentez uygulanmıştır." açıklamasını yaptı.

Derbide bandaj takacak

TRT Spor'un haberine göre elinden operasyon geçiren İngiliz yıldızın Fenerbahçe derbisinde özel bir bandajla sahada olabileceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Çebi'den Ismael'e tam destek! Sözleşme uzatmak istiyor
Habere Git

Yaz transfer döneminde Premier Lig ekibi Southampton'dan kiralık olarak Beşiktaş kadrosuna katılan Nathan Redmond, bu sezon 2 lig maçında Siyah-Beyazlı formayı giydi. Henüz gol ya da asist katkısında bulunamayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, İstanbulspor maçında sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler