Beşiktaş'ın Yeni Transferi Redmond Süper Lig-Premier Lig Farkını Açıkladı

Akın Ungan
06.11.2022 - 15:16 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 15:23

Beşiktaş'ın sezon başında Southampton'dan kiralık olarak transfer ettiği Nathan Redmond, Süper Lig ile Premier Lig arasındaki farkı açıkladı. İşte detaylar.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Redmond Süper Lig-Premier Lig Farkını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, transfer döneminde yaptığı takviyelerle dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar'ın sezon başında İngiliz kulüp Southampton'dan kiraladığı Nathan Redmond, Süper Lig ile Premier Lig arasındaki fark hakkında açıklamada bulundu.

"Futbolda uzun zamandır mutlu hissetmiyordum"

NTV Spor'un Athletic'ten derlediği röportajda Nathan Redmond, İngiliz futbolu ile Türkiye'de oynanan futbol arasındaki farkın yanında Beşiktaş'a transfer sürecini de anlattı. 28 yaşındaki futbolcu, "Çok mutluyum. Futbolda uzun zamandır mutlu hissetmiyordum. Sezon öncesi zor bir dönem geçirdim ve Southampton'ın bu seneki planları arasında olmadığımı gördüm. Aslında bunu geçtiğimiz sezon bittiğinde anlamıştım." dedi.

"Türkiye'ye transfer olduğumda insanların ne düşüneceği hep aklımdaydı"

Konuşmasına devam eden Redmond, "Türkiye'ye transfer olduğumda insanların ne düşüneceği hep aklımdaydı. Burada iyi şeyler yapmak, futbol oynamak ve bu deneyimin tadını çıkarmak istediğimi düşündüm. Southampton'da kalıp oynayamamaktan çok daha iyi bir durumdu. İngiltere'de kalıp paramı alıp hiçbir şey yapmadan devam edebilirdim ama bu bana göre değil." ifadelerini kullandı.

"İngiltere'yle fark sanırım bu"

Süper Lig ile Premier Lig araısındaki farkı açıklayan Nathan Redmond, "Burada çok fazla tutku var. Maçlar akşam oynanıyor ve öğle saatlerinde taraftarlar maçın havasına giriyor. İç sahada oynadığımız maçlar inanılmaz ve böyle bir atmosferde daha önce oynamadım. İngiltere'yle fark sanırım bu." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta çare: Jokerler göreve!
Habere Git

"Orada bağlantı biraz kopuk"

İngiliz futbolcu sözlerine şöyle devam etti: "Orada bağlantı biraz kopuk. Bunun sebepleri de fazla para, kulüplerin mümkün olduğu kadar yüksek bir performans talep etmesi ve başarı isteği olabilir. İstanbul çok güzel bir şehir. Gittiğiniz her yerde bunu hissediyorsunuz. Futbolcular buraya gelip her şeylerini ortaya koyduklarında taraftarlar gerçekten sizi seviyor."

Senin için hazırladığımız haberler