Beşiktaş'ta Redmond, Saiss ve Salih Uçan'dan Ümraniyespor Maçı Yorumu

Akın Ungan
22.04.2023 - 21:38 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 23:36

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazandı. Maçın ardından Nathan Redmond, Salih Uçan ve Romain Saiss açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Redmond, Saiss ve Salih Uçan'dan Ümraniyespor Maçı Yorumu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından ilk golün sahibi Nathan Redmon ve ikinci golde Aboubakar'a asisti yapan isim Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Redmond: "Performans artışı lige alışmadan kaynaklanıyor"

Nathan Redmon, "Bilmiyorum ama bu lige alışmadan kaynaklanıyor olabilir bu performans artışı. Elimden geleni yapıyorum. Benden istenileni yapmaya çalışıyorum. Bunu yaptıkça özgüven de kazanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Sezon devam ederken karar vermedim"

Redmond, Beşiktaş ile kontrat hakkında sorulan soruya yanıt verdi: "Kariyerimin geri kalanına baktığımızda sezon devam ederken karar vermedim. Şu anda da böyle. Ligi en iyi noktada bitirmeye çalışacağız. Sonrasına bakacağız"

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Ümraniye'den tesislere 3 puanla dönüyor
Habere Git

"Umarım Galatasaray maçında daha fazlasını yapabilirim"

İngiliz futbolcu son olarak, "Umuyorum Galatasaray maçında daha fazlasını yapabilirim. Elimizden geldiğince puanlar kazanmak istiyoruz. Puan savaşı olacak. En iyi şekilde hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Uçan: "İlk yarının başında zemin ve oyuna alışamadık"

Salih Uçan, "Güzel oynadık. İlk yarının başında birazcık zemin ve oyuna alışamadık. Rakip gol pozisyonu da buldu Allah'tan gole çeviremedi. Bizim de pozisyonlarımız vardı. Golden sonra rahat oldu" açıklamasını yaptı.

"Abou'ya sadece dokunmak kaldı"

Aboubakar'ın attığı harika goldeki asisti hakkında bir ironide bulunan Salih, "Güzel bir asistim var. Abou'ya sadece dokunmak kaldı (Gülerek). Şaka bir yana kazanmak güzel" dedi.

"Trabzon maçında biraz durgun oynadık"

Salih Uçan, "Trabzon maçında biraz durgun oynadık. İçeride Galatasaray maçında kazanıp önümüze bakmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Saiss: "Galatasaray derbisi öncesi moral oldu"

Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss, "Önemli bir maçtı. Trabzon maçı beraberliği sonrası bu maç önemli oldu. Beşiktaş'taysanız her maçı kazanmanız gerekir. Küme düşme mücadelesi veren bir rakibe karşı oynadık. Zor olacağını biliyorduk. Galatasaray derbisi öncesi hazırlıklarımız için moral oldu. Tamamen kusursuz değildik ama 3 puan için sevinçliyiz" dedi.

"Oynamadığım zamanlar tabii ki mutsuz oldum"

Saiss, "Oynamadığım zamanlar tabii ki mutsuz oldum. Her maç oynamak isterim. Ama bu noktada ciddiyetimi kaybetmedim ve hep çalıştım. Takıma elime geldiğince yardım ettim. Bu sezon farklı tandemlerle oynadık. Farklı partnerlerle oynamak iletişimle de alakalı bir şey. Şu anki partnerim Omar Colley. Futboldan zevk alıyorum. Son iki maçımızda gol yemedik. Bu şekilde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

"Derbide galip gelmeyi istiyoruz"

Tecrübeli savunmacı son olarak şunları dile getirdi: "Galip gelmeyi istiyoruz derbide. Her maçı galibiyet için oynarsınız. Derbi bizim ve taraftarımız için çok önemli. Taraftarımızın da yardımıyla kazanmayı çok istiyoruz. Şimdi dinleneceğiz ve hafta boyunca bu maça hazırlanacağız"

Senin için hazırladığımız haberler