Reha Erginer: "Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık"

Orhan Gülek
04.04.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 16:48

TFF 1. Lig’in 28. haftasında Boluspor sahasında Adanaspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, değerlendirmelerde bulundu.

Reha Erginer: "Hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık"

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig'in 28. haftasında Adanaspor, deplasmanda Beypiliç Boluspor'u 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, açıklamalarda bulundu.

"İç saha performansı en kötü takımlardan birisiyiz"

Ligde kalan maçların çok önemli olduğunu ifade eden Erginer “Ligde final maçları oynamaya devam ediyoruz. Geçen hafta deplasmandan 3 puanla döndük. Bir önceki hafta iç sahamızda yine rakiplerimizden birisiyle final maçını kaybetmiştik. Çok ağır bir tecrübeyi yaşayarak edindik. Bugün hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kabul edilemez. İç saha performansı en kötü takımlardan birisiyiz. Dış saha performansı en iyi 5’inci takımız. Bunun üzerinden ligi götürmemeliyiz. Aynı dış sahadaki performansımızı iç sahaya da yansıtmalıyız. " ifadelerini kullandı.

"Yukarıya makası daraltmak için oynayacaktık"

Kalan 6 haftayı başarılı geçirmek istediklerini dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer "Bu maç final maçının ötesinde belki lige nokta koyacağımız bir maç. Dünkü oynanan maçlardan sonra ligin boyu zaten kısaldı. Çok iyi değerlendirmemiz gereken bir maçı değerlendiremedik. Ne olursa olsun kaybetmememiz gerekirdi. Çok üzgünüz. Kendimizi çok iyi kontrol etmemiz lazım. Kalan 6 haftayı iyi geçirmemiz lazım. Bu maç bizim için önümüzü görmek için önemliydi. Yukarıya makası daraltmak için oynayacaktık. Kulübün seneyle ilgili önünü görmesi açısından biraz daha netleştirebilecektik. Bunların hiçbirini hayata geçiremedik. Önümüzdeki maç bizim için çok daha fazla önemli hale geldi. İnşallah o maça iyi konsantre olup kendimizi orada affettirmek istiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler