Reha Erginer'den flaş VAR yorumu!

31.10.2017 - 19:41 | Son Güncellenme: 31.10.2017 - 19:41

Denizlispor, TFF 1. Lig'in 11. haftasında 4 Kasım Cumartesi günü sahasında Altınordu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Reha Erginer yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalıştı. İdman, ayak tenisiyle tamamlandı.

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Reha Erginer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kötü bir performans ortaya koyduklarını ve istemedikleri bir sonuç aldıklarını dile getirdi.

Erginer, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında aldıkları yenilgiyi unutup hafta sonu Altınordu ile yapacakları maça odaklandıklarını kaydetti.

Altınordu karşılaşmasına iyi hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan Erginer, "Erzurum'dan puansız dönünce Altınordu maçının önemi daha da arttı. Oyuncularımla bunu paylaştım. Altınordu maçında kaybetmeye tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

- "VAR sisteminin yararlı olacağına inanıyorum" 

Maçlarda uygulanması için çalışmaları süren Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemini de değerlendiren Erginer, uygulamanın yararlı olacağını düşündüğünü söyledi.

Erginer, sistemin uygulanması durumunda hakem kararlarında standardın yakalanabileceğini belirterek, "Kulüp, teknik adam ya da seyircilerin şikayet ettiği en büyük durumlardan biri, hakem kararlarında standart olmaması. Bu uygulamayla kararlarda biraz daha standardın yakalanacağını düşünüyorum. VAR sisteminin yararlı olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler