Reims başkanından Fenerbahçe'ye Konan müjdesi

Feride Kara
28.01.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 21:25

Fenerbahçe Fildişi Sahilli Ghislain Konan'ın transferi için çaba harcarken Reims başkanı Jean-Pierre Caillot sarı lacivertlilerle anlaştıklarını duyurdu

Reims başkanından Fenerbahçe'ye Konan müjdesi

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde sol bek için Reims forması giyen Ghislain Konan'ı kadrosuna katmaya çok yakın. Afrika Kupası'ndaki son maçında Mısır'a penaltılarla kaybeden Fildişili oyuncu Konan turnuvadan ayrılmıştı. 

Reims başkanı Cailliot: Fenerbahçe ile anlaştık

Konan'ın transferi için Reims başkanı Jean-Pierre Caillot bir açıklama yaptı. Cailliot "Konan için Fenerbahçe ile anlaştık. Oyuncu ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanması gerekiyor. İngiltere'den bazı takımlarda Konan'ı istiyor" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli oyuncudan transfer sözleri: Cazip teklifler var...
Habere Git

Reims ile 88 maça çıktı

Konan, futbol hayatına ülkesinde Mimosas’ta başlarken 2016’da Portekiz ekibi Guimaraes’e transfer olan başarılı sol bek, 2018’de ise şu anki kulübü Reims’e imza attı. 26 yaşındaki oyuncu Reims'de 88 resmi maçta 3 gol atarken 5 de asist yaptı. Konan, 2017’den beri Fildişi Sahili Milli Takımı’nda görev alırken, 13 karşılaşmada forma giydi. Konan bu sezon Reims formasıyla Ligue 1'de 17 maça çıkarken 1 gol ve 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler