Reklam filminde yer almayan Fenerbahçe'de Eda Erdem açıklama yaptı!

İsa Kethüda
25.10.2023 - 17:28 | Son Güncellenme: 26.10.2023 - 00:37

Vodafone, sponsoru olduğu Sultanlar Ligi tanıtım videosunda ligin son şampiyonu Fenerbahçe'ye yer vermedi. Konuyla ilgili Eda Erdem açıklama yaptı...

Reklam filminde yer almayan Fenerbahçe'de Eda Erdem açıklama yaptı!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone, sponsoru olduğu Sultanlar Ligi reklam filminde ligin son şampiyonu Fenerbahçe Opet'e yer vermedi. Konuyla ilgili Sarı-Lacivertli ekibin takım kaptanı Eda Erdem, sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) bir açıklama yaptı.

"Adımın geçmesi sebebiyle, bir açıklama yapmak istiyorum"

Erdem, "Bugün gündem olan reklam filmi ile ilgili adımın geçmesi sebebiyle, bir açıklama yapmak istiyorum.

"Bana tüm sahnelerin bittiği bilgisi verildiği için salondan ayrıldım"

Bana çekimde bizzat yönetmen tarafından, benimle ilgili tüm sahnelerin bittiği bilgisi verildiği için salondan ve reklam çekiminden ayrıldım. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi!
Habere Git

"Annemin yanında olmam gerekiyordu"

İki gün süren çekimin ikinci gününde olmayacağım bilgisi de önceden ekibe verilmişti. Japonya maçı öncesinde anneme konan teşhis ve acil olarak planlanan ameliyatında annemin yanında olmam gerekiyordu. Tüm çekimlerim ilk güne planlanmıştı. 

"Yorumsuz bir şekilde, olanı paylaşmak istedim"

Yorumsuz bir şekilde, olanı paylaşmak istedim. Bu kadar kıymetli bir haftada zamanınızı çaldığım için özür diler, bilgilerinize sunarım" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Premier Lig'de en iyi başlangıcı bir Manisalı yaptı...
Habere Git

Vodafone “Sultanlar Ligi”nin isim, Kadın Milli Takımlar'ın da ana sponsoru olmuştu

Bilindiği üzere Spor alanında yaptığı başarılı sponsorluklarla tanınan Vodafone, 12 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Voleybol Federasyonu’na bağlı en üst klasman kadınlar ligi olan Sultanlar Ligi’nin isim sponsoru ve Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru olmuştu.

Buna göre, Sultanlar Ligi’nin yeni adı Vodafone Sultanlar Ligi olacak. Türkiye Voleybol Federasyonu ile dünyada kadın voleyboluna, Türkiye’de ise kadın sporuna yönelik en yüksek ve kapsamlı sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone’un desteği 3 yıl sürecek.

Vodafone özür diledi

Kadın Voleybol Milli Takımlar ana sponsoru ve Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru Vodafone, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile özür diledi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Vodafone olarak temel hedefimiz, elde ettiği başarılarla dünya sıralamasında birinci sırada yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza ve dünyadaki en başarılı voleybol oyuncularının karşılaştığı Vodafone Sultanlar Ligi’ne dünyanın en büyük desteğini sağlamaktır. Reklam filmimiz bu akşam yeni haliyle yayında olacaktır. Tüm kulüplere eşit mesafede olduğumuzu belirtir, yarattığımız hassasiyetten dolayı özür dileriz."

Senin için hazırladığımız haberler