Altay'da Tek Yabancı Oyuncu Marco Paixao Kaldı

Akın Ungan
28.07.2023 - 14:44 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 14:52

Son dakika haberleri | Altay’da takımdan ayrılan Eric Björkander ve Mohammad Naderi’nin ardından yabancı oyuncu olarak sadece Marco Paixao kaldı. Detaylar...

Altay'da Tek Yabancı Oyuncu Marco Paixao Kaldı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Altay zor bir dönemden geçiyor. İzmir temsilcisinde yeni sezon öncesi yabancı oyuncu depremi yaşandı.

Sadece Paixao ile orta yol bulundu

Transfer yasağı bulunan ve ekonomik olarak zor günlerden geçen Altay, lig başlamadan önce üç yabancı oyuncusu ile de masaya oturdu. Oyuncuların yüksek maaş beklentisi ve alacaklarının olması Altay’ın elini kolunu bağlarken, siyah-beyazlılar sadece Marco Paixao ile orta yolu bulabildi.

Björkander ve Naderi bonservislerini aldı

İzmir ekibi, alacaklarına karşılık bonservislerini alan Eric Björkander ve Mohammad Naderi ile anlaşamayınca iki oyuncu da Altay ile yollarını ayırdı. Björkander Hırvatistan’ın NK Istra 1961 takımına transfer olurken Naderi ise İran’ın FC Tractor takımına gitti.

İlgini Çekebilir
Sarıyer, Dumlupınar'a emanet
Habere Git

Altay'da tek yabancı Paixao olacak

Portekizli golcü Marco Paixao ise siyah-beyazlı kulüple her konuda anlaştı ve yeni sezonda Altay formasını giyecek tek yabancı oyuncu olacak.

4 kez 1. Lig gol kralı oldu

Marco Paixao, TFF 1. Lig'in en golcü isimleri arasında yer alarak dikkat çekti. 38 yaşındaki Portekizli, geride bıraktığımız sezon kaydettiği 21 golle TFF 1. Lig’de gol kralı oldu. Tecrübeli santrfor, bu başarıyı dördüncü kez tekrarlayarak, bu alanda rekor kırdı.

5 sezonda 103 gol

Başarılı futbolcu, siyah-beyazlı formayla daha önce 2018-2019, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında da krallıkta zirvede yer almıştı. 38 yaşındaki oyuncunun 5 sezondur formasını giydiği İzmir temsilcisiyle 103 golü bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler