Miha Zajc, Emre Mor ve Enner Valencia'nın bu sezonki istatistikleri

Kerem Ergün
27.10.2022 - 21:56 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 22:35

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Rennes 3-3 berabere kaldı. Temsilcimizin gollerini atan Zajc, Emre Mor ve Valencia'nın bu sezonki istatistikleri...

Miha Zajc, Emre Mor ve Enner Valencia'nın bu sezonki istatistikleri

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe evinde Fransız temsilcisi Rennes'i ağırladı. Büyük bir heyecana sahne olan mücadele 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

30. dakikada Rennes 3-0 öndeydi

Karşılaşma temsilcimiz adına büyük bir şokla başladı. Rennes maçın henüz 5. dakikasında Amine Gouri ile 1-0 öne geçti. Bu gol karşısında afallayan temsilcimiz kalesinde iki gol daha gördü. Konuk ekibin ikinci golünü 16. dakikada Martin Terrier atarken üçüncü golü 30. dakikada yine Amine Gouri attı.

Fenerbahçe pes etmedi

Karşılaşmanın ilk yarım saatinde büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, yediği üç golün ardından toparlandı. 42. dakikada Enner Valencia'nın attığı golle geri dönüş fitili ateşlenmiş oldu. Daha sonra 82. dakikada Miha Zajc ve 88. dakikada Emre Mor'un attığı gollerle temsilcimiz Rennes karşısındaki geri dönüşünü tamamlamış oldu. Peki Rennes maçının prensleri bu sezon genelinde ne yaptı? Gelin hep beraber inceleyelim.

Valencia'nın en iyi sezon başlangıcı

42. dakikada attığı golle geri dönüş ateşini fitilleyen Enner Valencia, kendi deyimiyle kariyerindeki en iyi sezon başlangıcını yaşıyor. Süper Lig'de 9 maça çıkan Ekvadorlu yıldız 10 gol, 3 asist ile oynadı. Avrupa sahnesinde de Fenerbahçe formasıyla 9 kez sahne alan Valencia, bu maçlarda 2 gol attı. 32 yaşındaki yıldız bu sezon toplam 1061 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Valencia'dan Jesus itirafı! "Söylersem beni öldürür"
Habere Git

Zajc az ama öz oynuyor

Geçen sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin vazgeçilmezlerinden olan Miha Zajc, bu sezon ana rotasyonda kendisine çok şans bulamıyor. Süper Lig'de 4 maça çıkan Sloven oyuncu 1 gol, 1 asist ile oynadı. UEFA Avrupa Ligi'nde de Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkan Zajc, 1 gol attı. 28 yaşındaki oyuncu bu sezon toplam 408 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Miha Zajc: "Neden oynamıyorum ben de bilmiyorum"
Habere Git

Emre Mor, bir Avrupa golcüsü

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük formasıyla gösterdiği performans sonrası Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, bu sezon rotasyon oyuncusu olarak kendisine şans buluyor. Süper Lig'de 7 maça çıkan genç futbolcu 1 gol attı. Sarı lacivertlilerin Avrupa sahnesindeki maçlarında da 7 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 3 gol attı. Emre Mor, bu sezon toplam 670 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
"Çok oyuncu ile oynadım belki en iyisi Emre Mor"
Habere Git

Son maç Kiev ile

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki son maçında Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. Maç 3 Ekim Perşembe günü saat 23.00'te başlayacak. Grubun birinci maçında sarı lacivertliler rakibini 2-1 mağlup etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler