FIFA'dan Rennes'e Doğan Alemdar müjdesi!

Özgür Koç
02.07.2024 - 15:56 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 16:04

A Milli Futbol Takımı kampında sakatlanan Doğan Alemdar için kulübü Rennes'e FIFA'dan sevindirici haber geldi.

FIFA'dan Rennes'e Doğan Alemdar müjdesi!

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası geniş kadrosunda yer alan Doğan Alemdar antrenmanda sakatlık yaşamış, yapılan kontrollerde sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edilmişti.

Ay-Yıldızlı ekibimizin kamp kadrosundan ayrılan Doğan Alemdar'ın kulübü Rennes'e FIFA'dan sevindirici haber geldi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Doğan Alemdar'ın Avukatı Spor Hukuku Uzmanı Ercan Sevdimbaş, "Doğan Alemdar ne yazık ki talihsiz bir sakatlık yaşadı. Sizin aracılığınızla da geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum. FIFA'nın turnuvalarda sakatlanan futbolcularla ilgili bir kuralı var. Doğan Alemdar Milli Takım'da sakatlandığı için sakatlığı süresince 28 günü aşan kısım FIFA tarafından karşılanacak. Bu ödeme tutarı FIFA tarafından Doğan Alemdar'ın kulübü Rennes'e iletilecek. FIFA bu süreçte Rennes kulübünden Doğan'ın sakatlığı hakkında detaylı rapor isteyecek." dedi.

Sezonu Troyes'te kiralık geçirdi

Kayserispor altyapısında yetişen Doğan Alemdar, 2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kayseri'den Rennes'e transfer oldu.

30 Haziran 2027'ye kadar Rennes ile sözleşmesi devam eden 21 yaşındaki kaleci geride kalan sezonu Troyes'te kiralık geçirdi.  

Senin için hazırladığımız haberler