Sivasspor, Bülent Uygun ila anlaştığını duyurdu

01.01.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 13:04

Trendyol Süper Lig Kulübü EMS Yapı Sivasspor, teknik direktör Bülent Uygun ile prensipte anlaşmasına varıldığını ve imza tarihini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Sivasspor, Bülent Uygun ila anlaştığını duyurdu

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Servet Çetin'in ayrılığının ardından yeni hoca için çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Bülent Uygun ile anlaştığını açıkladı.

Bugün Son görüşme için Sivas'a gidiyor

Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, daha önce kulüpte futbolcu ve genel menajerlik görevleri yapan Uygun'un son görüşmeleri yapmak üzere bugün 13.30 uçağı ile Sivas’a geleceği belirtildi.

Yarın imzayı atıyor

Öte yandan açıklamada 52 yaşındaki çalıştırıcının yarın saat 11.30’da BG Grup 4 Eylül Stadı’nda kendisini EMS Yapı Sivasspor’a bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacağı da kaydedildi.

İşte Sivasspor Kulübü'nün Bülent Uygun paylaşımı:

 

11 takımı çalıştırdı

Son olarak Çaykur Rizespor'u çalıştıran Bülent Uygun, 22 Eylül 2021'den bu yana takım çalıştırmıyordu. Teknik direktörlük kariyerine başladığı Sivasspor'un yanı sıra Uygun; Bucaspor, Eskişehirspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Umm Salal SC, Osmanlıspor, Al-Gharafa SC, Al-Rayyan SC, Kayserispor ve Denizlispor takımlarını çalıştırdı.  

Senin için hazırladığımız haberler