Transfer | Resmen açıklandı! Emre Akbaba Eyüpspor'da

Akın Ungan
02.07.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 21:14

Son dakika | Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor, Adana Demirspor'dan ayrılan Emre Akbaba'yı transfer etti. Kulüp, transferi resmen açıkladı. Detaylar.

Transfer | Resmen açıklandı! Emre Akbaba Eyüpspor'da

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni takımı Eyüpspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul temsilcisi orta sahaya önemli bir takviyede bulundu.

Emre Akbaba açıklandı

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu gibi Eyüpspor, Emre Akbaba'yı transfer etti. Kulüp, oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulaksız: "Listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi"

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Emre Akbaba kendisini ülke futboluna kanıtlamış, A Milli Takım'a kadar yükselmiş önemli bir futbolcu kardeşimiz. Biz de Süper Lig'e yükseldikten sonra transfer listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi. Bu imza ile 1 aydır Emre Akbaba ve menajeri ile yürüttüğümüz transfer sürecini başarılı bir şekilde noktalamış olduk. İnşallah Emre kardeşim, Süper Lig'de bize çok katkı sağlayacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Emre Akbaba'nın yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Emre Akbaba'dan ilk açıklama

Emre Akbaba, "Süper Lig'e süper bir giriş yapan Eyüpspor’un süper kadrosunun içinde yer alacağım için çok mutluyum. Tarihi ve semt kültürüyle lige heyecan katacak olan Eyüpspor’un başarısı için takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba'nın performansı ve kariyeri

Antalyaspor altyapısından yetişip Türkiye'de Kahramanmaraşspor, Alanyaspor, Galatasaray ve Adana Demirspor'da top koşturan 31 yaşındaki orta saha 7 kez de milli takım forması giydi.  

Emre Akbaba geride kalan sezonda Adana Demirspor'da 36 maçta forma giydi ve 9 gol ile 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler