Eyüpspor, Kayserispor'un Golcüsü Mustafa Pektemek'i Resmen Transfer Etti

Orhan Gülek
13.01.2023 - 17:08 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 17:18

Spor Toto 1. Lig'in lideri Eyüpspor, Kayserispor'dan tecrübeli golcü Mustafa Pektemek'i kadrosuna kattığını resmi olarak açıkladı. İşte tüm detaylar...

Eyüpspor, Kayserispor'un Golcüsü Mustafa Pektemek'i Resmen Transfer Etti

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'de transferin hızlı takımı Eyüpspor, Kayserispor'dan tecrübeli golcü Mustafa Pektemek'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Ajansspor duyurdu, Eyüpspor da açıkladı!

İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu transferde konuyla ilgili Eyüpspor'un sosyal medya hesabından paylaşım yapıldı.

İstanbul ekibinin, resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Eyüpspor'umuz, Kayserispor'dan Mustafa Pektemek'i renklerine bağladı. Mustafa Pektemek'e hoş geldin diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor, Süper Lig'den golcü transferi yaptı
Habere Git

Mustafa Pektemek'in performansı

Transfer çalışmalarına devam eden Eyüpspor, forvet hattını tecrübeli golcü Mustafa Pektemek'le güçlendirdi. Bu sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 14 maça çıkan Mustafa Pektemek, 1 gol kaydetti.

Eyüpspor'dan Luka Modric'e transfer kancası

Son olarak Halil Akbunar'ı kadrosuna katan İstanbul ekibinde Başkan Murat Özkaya'nın Real Madrid'in 10 numarası Luka Modric için de görüşme yaptığı ve teklifte bulunduğu öğrenilmişti.

Real Madridli yıldız isim Luka Modric ile Eyüpspor'un görüşme yaptığı ve Eyüpspor'un gelecek planlarının oyuncuya anlatıldığı ortaya çıktı. Modric son olarak 2022 Dünya Kupası'ndaki özel performansı ile yine herkesin saygısını kazanmıştı.

Modric ile Murat Özkaya telefonda görüştü

Futboldaki son dönemine giren Modric ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya telefonda görüştü. Eyüpspor'un projelerinden ve İstanbul'dan bahseden başkan, Luka Modric'e Türkiye'de oynamak hakkında ne düşündüğünü de sordu. Transfer teklifini bekleten ve şu an için bu konuları düşünmediğini söyleyen Modric için ilk fırsatta iyi bir teklif daha yapılacak.

Luka Modric'in performansı

37 yaşındaki Hırvat orta saha, yıllardır gösterdiği harika performansı ile Real Madrid'de pek çok kupa kazanmış ve son olarak da ülkesinin forması ile 2022 Dünya Kupası'nda üçüncülük yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler