Resmen açıklandı! Rakibimiz Almanya!

13.07.2020 - 14:39 | Son Güncellenme: 13.07.2020 - 15:11

Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw, Türkiye ile hazırlık maçı yapacaklarını duyurdu. Almanya - Türkiye maçı ne zaman, nerede oynanacak? İşte yanıtı...

Resmen açıklandı! Rakibimiz Almanya!

AJANSSPOR-HABER

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Türkiye ile Köln'de hazırlık maçı oynanacağını açıkladı. Almanya- Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? 

Hazırlık maçı açıklaması Löw'den geldi

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Almanya ile bir hazırlık maçı oynayacak. Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw, hazırlık maçları konusunda açıklama yaptı.

Önce Türkiye sonra Çekya ile oynayacaklar

Joachim Löw, 7 Ekim tarihinde Türkiye ile Köln'de karşılaşacaklarını ifade etti. Bir diğer hazırlık maçını ise 11 Kasım tarihinde Leipzig'de Çekya'ya karşı oynayacaklarını ifade etti. Bu iki hazırlık maçıyla ilgili bilgiler, Almanya Futbol Federasyonu tarafından da duyuruldu. Almanya ile Türkiye arasında oynanacak hazırlık maçının saati henüz netleşmedi.

Löw: "Sonbaharda maçların seyircili oynanmasını hayal ediyorum"

Öte yandan Löw, UEFA'nın resmi takvimine entegre edilen maçların oynanacak olması sebebiyle heyecanlı olduğunu dile getirdi. Löw yaptığı açıklamada, "Maçları gerçekten de dört gözle bekliyorum. Elbette sonbaharda taraftarların önünde maç oynayabileceğimizi de hayal ediyorum" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan önce açıkladılar

Bu arada, Almanya ile Türkiye arasında oynanacak hazırlık maçının tarihinin Türkiye Futbol Federasyonu değil, Almanya Futbol Federasyonu tarafından açıklanması dikkati çekti.

Mesut Özil konusunda yaşanan gerginlik

Şu sıralarda Arsenal forması giyen Mesut Özil ve İlkay Gündoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf sonrası Almanya'da sert eleştirilere maruz kalmış ve yıldız oyuncu daha sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı.

Almanya daha fazla kazandı

Almanya ile Türkiye arasında oynanan 15 maçta Almanya 9 kez kazanırken, 3 maç berabere bitti. 2 maçta ise Türkiye kazanan taraf oldu.

Senin için hazırladığımız haberler