Resmen açıklandı! Shane Larkin'den 4 yıllık imza...

03.05.2024 - 11:13 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 11:28

Anadolu Efes, transferde adı Fenerbahçe Beko ile de anılan yıldız oyun kurucusu Shane Larkin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı. İşte detaylar...

Resmen açıklandı! Shane Larkin'den 4 yıllık imza...

AJANSSPOR - HABER

Türk vatandaşlığı bulunan ABD'lil 31 yaşındaki oyun kurucu Shane Larkin, Anadolu Efes'te kaldı. Yıldız oyuncu kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

"4 sezon daha ait olduğu yerde!"

Lacivert beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kaptan Shane Larkin, 4 sezon daha ait olduğu yerde! Yeni zaferler için Kaptan ile yeniden yola çıkıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

Fenerbahçe de ilgileniyordu

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Shane Larkin ile Fenerbahçe Beko'nun da ilgilendiği haberleri basına yansımıştı. Sarı lacivertlilerin, yıldız oyun kurucu için 3 yıl için 11.5 milyon euroluk teklif yaptığı iddia edilmişti.

Anadolu Efes'te 9 kupa kazandı

Shane Larkin, 6 sezondur forma giydiği Anadolu Efes'te EuroLeauge (2), Türkiye Lgi (3), Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası (3) şampiyonlukları yaşadı. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes formasıyla 17.3 sayı, 2.9 ribaund, 5.1 asist, 1.1 top çalma ortalamaları yakalayan Shane Larkin, 20.6 verimlilik puanı ortalamasıyla bu alanda EuroLeague'in zirvesinde yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler