TFF, Transfer Döneminin 5 Mart'a Uzadığını Açıkladı

Akın Ungan
18.02.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 19.02.2023 - 00:08

Son dakika | Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) FIFA'ya yaptığı başvuru kabul edildi. TFF, transfer döneminin 5 Mart'a uzadığını açıkladı. İşte detaylar.

TFF, Transfer Döneminin 5 Mart'a Uzadığını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle transfer tescil döneminin uzatılması için FIFA'ya başvuruda bulunmuştu. FIFA, TFF'nin başvurusunu ikinci kez kabul etti.

Transfer dönemi 5 Mart'a uzadı

Ajansspor'un 2 gün önce duyurduğu haber resmileşti. 18 Şubat'ta bitmesi planlanan transfer tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzamasına karar verildi. TFF, konuyla ilgili açıklamada bulundu.

TFF'den açıklama

TFF tarafından yapılan duyuruda, "Federasyonumuzun talebi ve FIFA'nın onayı ile 2022 - 2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine uzatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
FIFA kararını verdi! Transfer dönemi tekrar uzadı
Habere Git

İlk tarih 8 Şubat'tı

Bu sezon 12 Ocak 2023'te başlayan ara transfer döneminin 8 Şubat 2023 tarihinde sona ermesi planlanmıştı. Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle ülkede spor dahil birçok alana ara verildi ve Türkiye, yaralarını sarmak için mücadele etti.

Bu nedenle FIFA ara transfer dönemini önce 10 gün uzattı. TFF'nin ikinci başvurusunun ardından bu tarih, 5 Mart olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler