Hatayspor, Jeremy Dudziak'ı Kiralık Olarak Transfer Etti

Akın Ungan
27.01.2023 - 16:09 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 16:19

Son dakika | Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü yaptığı Süper Lig ekibi Hatayspor, Almanya'dan Jeremy Dudziak'ı kiralık olarak transfer etti. Detaylar...

Hatayspor, Jeremy Dudziak'ı Kiralık Olarak Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'in takımın başına geçmesi ile yeni bir sayfa açtı. Çıkışa geçmeyi planlayan Hatay temsilcisi, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürdü.

Jeremy Dudziak'ı kiraladı

Hatayspor, Alman takımı Greuther Fürth'den Jeremy Dudziak'ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüp, transferi resmen açıkladı.

Kulüp açıkladı

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Atakaş Hatayspor’umuza Hoş Geldin Jeremy Dudziak. Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Greuther Fürth forması giyen orta saha oyuncusu Jeremy Dudziak’ı kiralık olarak kadrosuna kattı" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel, Jorge Jesus'un yıldızını istedi!
Habere Git

Dortmund'ta yetişti, Alman 2. Ligi'nden geldi

28 Ağustos 1995 doğumlu Jeremy Dudziak, Schalke 04 ve Borussia Dortmund altyapılarında yetişti. Dortmund'ta profesyonel olan ofansif orta saha, Almanya'da Pauli, Hamburg ve 2. Lig ekibi Greuther Fürth'te forma giydi.

Bu sezon gol ya da asist kaydedemedi

Bu sezon toplam 11 karşılaşmada görev alan Jeremy Dudziak, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 27 yaşındaki futbolcu, 2 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
FLAŞ - Fenerbahçe transferi bitirdi! Türkiye'ye geliyor
Habere Git

Hatayspor'un Süper Lig performansı

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçiyor. Çıktığı 18 maçta 4 kez kazanan takım, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı. Hatayspor, topladığı 17 puan ile düşme hattında, 17. sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler