Sevilla, İspanyol oyuncu Isco ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu

07.08.2022 - 13:44 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 14:06

Transferde adı Beşiktaş ile de anılan İspanyol yıldız Isco'nun yeni sezonda formasını giyeceği takım La Liga kulübü Sevilla oldu. Detaylar haberimizde...

Sevilla, İspanyol oyuncu Isco ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu

9 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak konusu olan 30 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusunun yeni takımı Sevilla oldu.

Sevilla, Isco ile prensip anlaşmasına vardı

Yeni sezon öncesi Galatasaray'dan Marcao'yu bonservisiyle Manchester United'dan Alex Telles'i kiralık olarak kadrosuna katan Sevilla, 3. transferini Isco ile yapacak. İspanyol ekibi bonservisi elinde olan Isco ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Sevilla'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Isco ile sözleşme imzalamak için prensipte anlaşmaya vardık." ifadelerini kullandı.

2 yıllık sözleşme imzalayacak

Kırmızı beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Sevilla'ya gelen yıldız futbolcunun yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra iki yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Geçen sezon 17 maçta oynadı

Geçtiğimiz sezon Real formasıyla toplam 17 maça çıkan tecrübeli orta saha 2 asist kaydetti. 352 maç formasını terlettiği Real Madrid ile 9 yılda 5 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez La Liga şampiyonluğu yaşayan Isco'nun güncel piyasa değeri 7,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler