Sakaryaspor Teknik Direktörlüğe Tuncay Şanlı'yı Getirdi

Ali Bozkurt
04.09.2023 - 11:00 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 15:37

Trendyol TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor, Taner Taşkın ile yollarını ayırmasının hemen ardından Tuncay Şanlı'yı getirdiğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Sakaryaspor Teknik Direktörlüğe Tuncay Şanlı'yı Getirdi

AJANSSPOR HABER

Trendyol TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor'da üçüncü Tuncay Şanlı dönemi başladı. Tatangalar, teknik direktörlük görevine Tuncay Şanlı'yı getirdiğini duyurdu.

Taner Taşkın ile yollar ayrıldı

Ligde ilk 4 haftada 4 puan toplayan ve son olarak 2 Eylül'de Bandırmaspor'a 3-1 kaybeden Sakaryaspor'da dün teknik direktör Taner Taşkın'ın görevine son verildi. Yönetim yeni hoca için de vakit kaybetmeden harekete geçti ve rotasını eski hocasına çevirdi.

Sakaryaspor'dan Tuncay Şanlı açıklaması

Tuncay Şanlı ile yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Yapılan açıklamada, "Buhayali gerçekleştirmenin zamanı geldi. Evine hoş geldin şampiyon." ifadeleri kullanıldı.

Şanlı, 2021-22 sezonunun son bölümünde takımın başına ikinci kez geçmiş ve TFF. 2. Lig'de şampiyon yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor, teknik direktör Taner Taşkın ile yollarını ayırdı
Habere Git

İlk şampiyonluğunu Sakarya ile yaşadı

Şanlı, 6 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle takımı son düzlükte toparlayıp Trendyol TFF .1 Lig'e taşımayı başarmıştı. Eski Fenerbahçeli ve milli futbolcu böylece teknik direktörlük kariyerindeki ilk başarısını elde etmişti. 

Sakarya'da doğdu Fener efsanesi oldu

Sakaryaspor altyapısından yetişen ve genç yaşında Fenerbahçe'ye transfer olarak burada efsaneleşen Tuncay Şanlı, teknik direktörlüğe de 2016-17 sezonunda Sakaryaspor'da başlamış ve 13 maç takımı yönetmişti.

Arda Turan ile rekabet edecek

Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un 12 puanla lider olduğu Trendyol TFF 1. Lig'de Sakaryaspor 4 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik sonucunda elde ettiği 4 puanla 10. sırada yer alıyor. Şanlı, Sakaryaspor ile milli takımda birlikte forma giydiği Arda Turan'a karşı rekabet edecek.

Senin için hazırladığımız haberler