Karagümrük'te Farioli ayrılığı duyuruldu, Volkan Demirel açıklanacak

17.12.2021 - 09:35 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 11:11

Fatih Karagümrük'te teknik direktör Francesco Farioli ile yolların ayrıldığı resmen açıklanırken, ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu gibi İstanbul ekibinin yeni teknik direktörünün Volkan Demirel olması bekleniyor.

AJANSSPOR-HABER

Fatih Karagümrük'te Konyaspor karşısında alınan 4-1'lik yenilginin ardından İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile yollar ayrılsa da resmi açıklama yapılmamıştı. İstanbul ekibinden ayrılık ilgili resmi açıklama dün gelirken, Farioli için veda mesajı yayınlandı.

Süleyman Hurma ile görüştü

Fatih Karagümrük'te Başkan Süleyman Hurma'nın yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Volkan Demirel ile görüştüğü ifade edildi. Hurma'nın Fenerbahçe ve A Milli Futbol Takımı'nın eski file bekçisi ile görüştüğü ve el sıkıştığı belirtildi.

Kulübede yer alamayacak

UEFA B Lisansı bulunan Volkan Demirel'in Karagümrük'te göreve başlaması halinde yedek kulübesinde yer alamayacağı öğrenildi. Genç çalıştırıcının teknik heyette UEFA A Lisans sahibi tecrübeli bir isme yer vereceği vurgulandı.

İlk teknik direktörlük görevi 

Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük kariyerine Karagümrük'te başlayacak olan 40 yaşındaki Volkan Demirel'in İstanbul ekibine kendi ekibiyle geleceği öğrenildi.

Yardımcı antrenörlük yaptı

Fenerbahçe'de uzun yıllar görev aldıktan sonra aktif sporculuk kariyerini 2 Eylül 2019'da noktalayan Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerde yardımcı antrenör olarak şans buldu. Volkan Demirel, 2019-2020 sezonundan 2021-2022 sezonu başına kadar Fenerbahçe'de yardımcı antrenör olarak görev aldı.

Şota da adaydı

Süleyman Hurma'nın teknik direktörlük görevi için aklındaki ilk isim olan yakın arkadaşı Şota Arveladze'yi düşündüğü ancak Acun Ilıca'nın satın almak üzere olduğu Hull City'de görev almak için çalışma izni almaya çalıştığını belirterek, teklifi geri çevirdiği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler