Yönetimden Sergen Yalçın'a transfer yanıtı!

22.07.2020 - 09:19 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 12:12

Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, 8-10 transfer istedi. Yönetimden Yalçın'a mesaj geldi. Beşiktaş gelecek sezon kaç transfer yapacak? Erdal Torunoğulları son gelişmeleri açıkladı. Gökhan Gönül konusunda ise Beşiktaş taraftarlarına müjdeli haberi verdi.

Yönetimden Sergen Yalçın'a transfer yanıtı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinin ardından, "8 veya 10 yeni transferin aramıza katılması gerekiyor. Yönetime ilettik" demişti. Peki, Beşiktaş yönetimi gelecek sezon kaç transfer yapacak? Yöneticilerden Erdal Torunoğulları'ndan açıklama geldi. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'a transfer yanıtı

Milliyet'e konuşan Erdal Torunoğulları, "Sergen Hoca haklı ama takımda yer alan yüzde 95 oyuncunun 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yani bu tarihe kadar elimiz, kolumuz bağlanmış durumda. Bir de limit konusu var. Orada da belirsizlik sürüyor. Önümüzü göremiyoruz maalesef" diye konuştu.

"Boş durmuyoruz, transfer çalışmaları devam ediyor"

Beşiktaş'ta transfer, scouting ve futbol yapılanması konusunda sorumlu olan Erdal Torunoğulları, transfer çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Siyah-beyazlı yönetici, "Yaklaşık iki hafta sonra transfer dönemi başlayacak. Ne var ki sözünü ettiğim faktörler nedeniyle önümüzü tam olarak göremiyoruz. Ancak tabii ki boş da durmuyoruz, transfer çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

"Gökhan Gönül takımda kalacak, onu bırakmayacağız"

‘Ezeli rakipleri geride bıraktık’

Süper Lig’de üçüncülük mücadelesine devam ettiklerini belirten Erdal Torunoğulları, sıralamada ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe’yi geride bıraktıklarının da altını çizdi. Siyah-beyazlı yönetici, “Bu sezon yaşanan birçok handikapa rağmen Allah’a şükür üçüncülüğü zorluyoruz. Tabii ki ligi Galatasaray ve Fenerbahçe’nin üzerinde bitirmek önemliydi, bunu da başardık” dedi.

Nsakala ve Caner konusu

Öte yandan yine aynı haberde, Atiba ile yenileyecek olan siyah-beyazlıların, Alanyaspor’la kontratı biten Fabrice Nsakala ile her konuda anlaşma sağladığı ve bu nedenle Caner Erkin’le kesin olarak yolları ayıracağı ifade edildi. Röportajda, Caner Erkin ile yolların ayrılacağının Erdal Torunoğulları tarafından açıklanmaması dikkati çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler