Resmi açıklama! Trezeguet ve Fenerbahçe...

17.05.2019 - 16:46 | Son Güncellenme: 17.05.2019 - 19:46

Resmi açıklama! Trezeguet ve Fenerbahçe...

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

 

Trezeguet'nin Fenerbahçe iddialarını da yanıtlayan Bilgin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Sakatlıksız, kartsız bir maç ümit ediyorum. Ligde hedeflerin yavaş yavaş bittiği ancak buna rağmen takımların pozisyonlarının her an değişebileceği bir sıralama izliyorum. Mustafa Denizli hafta içi istifa kararı aldı. İkinci devrenin başında büyük hedeflerle geldi ve bunun için çalıştı. Sonrasında ayrılmak düşüncesine vardı, biz de ona saygı duyuyoruz. Altyapı hocalarımız iki maçta takımın başında olacak.

 

Diagne'nin ve Eduok'un gidişi ardından gelenlerin uyum sorunu yaşaması bizi olumsuz etkiledi. Diagne'nin Galatasaray'da iyi oynadığına inanıyorum. Gol pozisyonlarında hep o var. Diagne daha çok markaja alınıyor bu sebeple diğer oyuncular daha çok boş alana sahip oluyorlar.

 

Trezeguet'nin çok taliplisi var hem yurt içinden hem de yurt dışından. Bize çok faydası var ve çok karakterli bir oyuncu. Şu an gitmek istemiyor. Gelecek tekliflere göre şekillenecek. Katar'dan, Suudi Arabistan'dan ve başka ülkelerden teklifler geldi. Şu an son iki maçı düşünüyoruz. Alınacak ve satılacak oyuncular hakkında şu an bir politikamız var. Bütün oyuncularımıza teklifler olacağını düşünüyorum.

 

Kasımpaşa transfer için tam bir basamak. Ligin en çok transfer yapılabilen takımı Kasımpaşa. Mustafa Denizli ayrıldıktan sonra bizi birçok kişi teknik direktör olarak aradı. Bunu lig bittikten sonra konuşacağız.

Mısırlı oyuncu bu sezon Kasımpaşa ile 37 maça çıktı.

24 yaşındaki sol kanat oyuncusu çıktığı 37 karşılaşmada 9 gol, 10 asist ile oynadı.

Trezeguet'in Kasımpaşa ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

Adı Fenerbahçe ile anılan diğer futbolcular şöyle...

Tomasz Soucek (Slavia Prag)

Max Kruse (Werder Bremen)

Bono (Girona)

Asmir Begovic (Bournemouth)

Mario Balotelli (Marsilya)

Dieumerci Ndongala (Genk)

Ze Luis (Spartak Moskova)

Nikola Kalinic (Atletico Madrid)

Senin için hazırladığımız haberler