Resmi maç sayısından daha fazla kez mikrofonlara konuştu!

26.10.2020 - 11:13 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 11:29

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yarın (salı) bir kez daha basının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cengiz'in söyleyecekleri büyük bir merakla beklenirken son dönemde sık sık demeç vermesi de gözlerden kaçmıyor. Bu sezonki kaçıncı açıklaması olacak? İşte detaylar...

Resmi maç sayısından daha fazla kez mikrofonlara konuştu!

Mert ELAM-AJANSSPOR

Mustafa Cengiz cumartesi günü yaptığı açıklamada Galatasaray'a karşı kutsal bir savaş açıldığını söylemiş, "Salı günü her şeyi anlatacağım" şeklinde konuşmuştu. 

Fatih Terim'in açıklamalarına da cevap vermesi beklenen Cengiz, bu sezon sık sık mikrofonların karşısına geçti. 

Deneyimli isim, haziran ayı başında hastaneden taburcu olduktan sonra tam 11 kez gündeme dair açıklamalarda bulundu

Cengiz ayrıca yeni transferlerin imzalarının ardından da Galatasaray TV mikrofonlarına konuşmayı ihmal etmedi. Ki bu da 7 röportaj ediyor. 

Aynı süreçte Galatasaray'ın resmi maçından daha fazla konuştu!

Galatasaray, Mustafa Cengiz'in açıklamalar yaptığı tüm bu süreçte toplam 15 resmi (6'sı geçen sezondan) maça çıktı. Mustafa Cengiz ise tam 18 kez mikrofonların karşısına geçti. Yarınla birlikte bu sayı büyük ihtimalle 19 olacak.

Başkanın sürekli olarak açıklama yapıp basına malzeme vermesi muhalefet tarafından pek hoş karşılanmıyor. Hatta yönetim içerisinde de ona konuşma yapmaması yönünde bir baskı var. Fakat kendisi bu yönde henüz ikna edilebilmiş değil. 

Basına konuşuyor, Divan'a katılmıyor!

Öte yandan Mustafa Cengiz'in tüm eleştirilere rağmen bir süredir Divan Kurulu'nda konuşma yapmaması da dikkatlerden kaçmıyor. Hatta yönetim, son divan kurulu toplantısına tüzüğe aykırı olduğu gerekçesiyle katılım göstermedi. 

İşte tek tek Mustafa Cengiz'in gündeme dair açıklamaları!

Transferlerin imzaları sonrası yaptığı açıklamalar!

Senin için hazırladığımız haberler