Resmi transfer açıklaması! Beşiktaş...

27.07.2019 - 17:45 | Son Güncellenme: 27.07.2019 - 20:45

Resmi transfer açıklaması! Beşiktaş...

Kadroya takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın İsveç Ligi ekiplerinden AIK Stockholm’un futbolcusu Karol Mets’i transfer etmek istediği iddia edilmişti. Estonyalı futbolcu ve kulübün sportif direktörü Björn Wesström’dan konuyla ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar…

Beşiktaş’ın transfer etmek istediği iddia edilen AIK Stockholm’un 26 yaşındaki savunma oyuncusu Karol Mets ve kulübün sportif direktörü Björn Wesström, transfer açıklamasında bulundu.

İsveç takımının sportirf direktörü Wesström, bu yaz böyle bir transferin gerçekleşeceğine inanmadığını belirterek, şunları söyledi:

''Beşiktaş ile temas halinde olsak bile, Türk medyasında bunun hakkında konuşmayacağız, bu bizim tarzımız değil. ''

''Normalde yarım sezon oynayan bir futbolcuyu satmayız. Eğer böyle bir transfer olursa çok şaşırırım.''

Karol Mets ise, adının Beşiktaş ile anılmasının kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu aktardı

Eğer benimle gerçekten ilgileniyorlarsa, iyi bir şey yapmışım demektir diyen Mets, Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu ancak takımıyla oynayacakları maçlara konsantre olduğunu da aktardı.

Mets, ''Bu futbol. Eğer buradan ayrılmak zorunda olsaydım daha iyi bir takıma giderdim. Ama şu an için burada mutluyum'' dedi.

Karol Mets kimdir?

İsveç Ligi ekiplerinden AIK forması giyen Karol Mets, 26 yaşında ve stoper pozisyonunda görev alıyor. Estonya Milli Takımı’nda da forma giyen Mets, NAC Breda, Viking FK gibi takımlarda da forma giydi. 

Karol Mets’in bonservisi ne kadar?

Estonyalı futbolcu Karol Mets’in günce bonservis bedeli Transfermark verilerine göre 1 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler