Brezilya ekibi Vincent Aboubakar'a talip olduğunu resmen açıkladı

Özgür Koç
04.01.2024 - 10:24 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 10:33

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan ve devre arasında takımdan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar'a resmi bir talip çıktı. Detaylar haberimizde...

Brezilya ekibi Vincent Aboubakar'a talip olduğunu resmen açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Siyah-beyazlı kulüp tarafından, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları  nedeniyle kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilya'dan talip çıktı

Suudi Arabistan'dan ve Rusya'dan bazı kulüplerin talip olduğu ileri sürülen 31 yaşındaki futbolcuya bir talip de Brezilya'dan çıktı.  

Gremio, Suarez'in yerine Aboubakar'ı istiyor

Luis Suarez ile yollarını ayıran Gremio'nun, forvet hattındaki boşluğu Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar'ı transfer ederek doldurmak istediği öğrenildi.

Gremio'dan resmi açıklama geldi

Gremio Futbol Direktörü Antonio Brum, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Aboubakar haberlerini doğrulayarak, "Aboubakar harika bir golcü. Lewandowski ve Suarez seviyesinde. Luis Suarez'in yerine oyuncu arıyoruz. Şartlarını, ücretini ve Brezilya'ya gelip gelmeyeceğini araştırıyoruz. Onu yakından takip ediyoruz." dedi.

22 maçta forma giydi

Beşiktaş formasını bu sezon 22 maçta giyen Kamerunlu futbolcu bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asist üretti. 31 yaşındaki golcünün siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Vincent Aboubakar'ın güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler