CSKA Moskova'dan Mert Hakan Yandaş hamlesi

19.05.2022 - 09:28 | Son Güncellenme: 19.05.2022 - 15:39

Gelecek sezon ligde ve Avrupa'da başarılı olacak bir kadro yaratmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

CSKA Moskova'dan Mert Hakan Yandaş hamlesi

Teknik direktör kosunda Jorge Jesus ile son aşamaya gelen Fenerbahçe'de bir yandan da kadro yapılanması için çalışmalar sürüyor. Sarı lacivertlilerde gelecek oyuncuların yanı sıra birçok oyuncuyla ile de yollar ayrılacak. 

Mert Hakan'a talip çıktı

Kanarya sezonu deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla tamamlamaya hazırlanırken, takımın yıldız isimlerinden Mert Hakan Yandaş'a talip çıktı.

CSKA resmi girişimlere başladı

Özellikle son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş'a sürpriz bir talip çıktı. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova, Mert Hakan Yandaş için resmi girişimlere başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin transferde kare ası
Habere Git

Fenerbahçe'nin cevabı bekleniyor

Rus ekibinin yetkililerinin transfer etmek istediği Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'ye fiyat sorduğu öğrenildi. 27 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertlilerin yanıtının beklendiği kaydedildi.

Yusuf'un bonservisini almadılar

Rusya temsilcisi devre arası transfer ve tescil döneminde Lille'den Yusuf Yazıcı'yı kiralık olarak kadrosuna dahil etmişti. CSKA Moskova'nın, performansı başarılı olmasına rağmen tecrübeli oyuncunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldıği iddia edildi. Yusuf Yazıcı'nın ayrılması halinde boşluğunun Mert Hakan Yandaş ile doldurulması gündeme geldi.

2 gol ve 9 asist üretti

Fenerbahçe'de bu sezon performansını yükselten ve formayı kapan Mert Hakan Yandaş, 32 müsabakada forma giydi. Tecrübeli orta saha rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 9 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 sarı kart gördü.

 

Sözleşmesi 2024'te bitecek

A Milli Futbol Takımı'na şu ana kadar 1 kez davet edilen Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2024'te bitecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon 300 bin euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler