Rey Manaj, Trabzonspor'a transfer olacak mı? Resmi açıklama geldi

17.08.2024 - 19:45 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 19:52

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Sivasspor forması giyen Rey Manaj' transfer etmek istediği kaydedildi. Sivassspor, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Rey Manaj, Trabzonspor'a transfer olacak mı? Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Forvet arayışlarına devam Trabzonspor, Paul Onuachu ve Wout Weghorst için girişimlerini sürdürüyor. Bordo-Mavililer için yeni bir iddia da gündeme geldi. Buna göre Karadeniz ekibinin, Rey Manaj için Sivasspor'a teklif yaptığı belirtildi.

Trabzonspor'dan Manaj hamlesi

Sabah'ta yer alan habere göre; Trabzonspor'un, Rey Manaj'ı gündemine aldığı iddia edildi. Bordo-Mavililerin, Manaj için ilk girişimini yaptığı kaydedildi. Trabzonspor'un, Sivasspor'a para artı takas teklifinde bulunduğu belirtilirken, takasta kullanılacak isimlerin Fountas, Teklic ve Umut Bozok olabileceği ifade edildi.

Haber detayında Trabzonspor'un, Rey Manaj için henüz teklifine yanıt alamadığı aktarılırken, Sivasspor'un talep ettiği bedellerin yüksek olduğunun altı çizildi.

Sivasspor'dan açıklama geldi

Sivasspor, Rey Manaj hakkında çıkan transfer haberleri üzerine şu açıklamayı paylaştı:

"Son günlerde basında ve sosyal medyada futbolcumuz Rey Manaj’ın transferi hakkında çıkan asılsız haberlere istinaden, camiamızı ve kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.

Rey Manaj ile ilgili hiçbir kulüpten resmi bir transferi teklifi gelmemiştir.

Taraftarlarımızdan ve spor kamuoyundan, yalnızca resmi kanallarımızdan yapılan açıklamalara itibar etmelerini rica ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler