Rezan Epözdemir: "4 büyükler teknik olarak iflasta"
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Galatasaray'ın eski yöneticisi avukat Rezan Epözdemir Süper Lig kulüplerinin borçları hakkında konuşurken "Dört büyükler teknik olarak iflasta" dedi..

Son 5 Haber

Fenerbahçe, Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, Marsilya maçının bilet fiyatlarını açıkladı! Misafir takım taraftarı olmayacak

Real Madrid, Thibaut Courtois ile sözleşme uzatıyor

Ayhancan Güven, Intercontinental GT Challenge'ın Suzuka 1000 ayağında 3. oldu

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray'da Burak Elmas'ın ilk listesinde başkan yardımcısı olan ancak anlaşmazlıklar sonrası istifa eden Avukat Rezan Epözdemir Süper Lig kulüplerinin borçları hakkında açıklamalarda bulundu.
Spor Gecesi programına katılan Rezan Epözdemir: "Yeni spor yasasıyla kulüplere yönetici bulmak daha da zorlaşacak. Yabancı oyuncuların son durağı oluyoruz. Bir türlü dışarıya oyuncu satamıyoruz. Önemli bir gelir kaleminden mahrum kalıyoruz. Yetiştirme ve satma problemimiz var."
Süper Lig takımlarının yaşadığı ekonomik sıkıntıdan ve borçlarından bahseden Epözdemir "4 büyükler teknik olarak iflasta... Kulüpler ancak mevcut borçların faizlerini ödemeye çalışıyor. Onu da ödeyemiyorlar." ifadelerini kullandı.