Transfer Real Madrid ve Liverpool Galatasaray'dan Sacha Boey'i İstiyor

Feride Kara
10.10.2022 - 16:28 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 20:37

Galatasaray'ın, bu sezon başında kadrosunda düşünmeyip Rezerv Lig'e gönderdiği sağ bek Sacha Boey'i, Real Madrid ve Liverpool transfer etmek istiyor.

Transfer Real Madrid ve Liverpool Galatasaray'dan Sacha Boey'i İstiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray ile sezon başı antrenmanlarına katılmayan ve daha sonra kaldırılan Rezerv Lig'e gönderilen Sacha Boey adeta bir Peri Masalı yazıyor! Savaşmayı bırakmayarak takıma girmeyi başaran ve bir daha formayı kaptırmayan Boey şimdi dünyanın iki dev kulübünün radarına girdi. İddialara göre Real Madrid ve Liverpool, 22 yaşındaki Fransız oyuncuyu radarına alarak takibe başladı. 

Real Madrid ve Liverpool Boey'i takibe aldı

İtalyan haber sitesi Calciomercato'nun haberine göre sağ bek arayan Real Madrid ve Liverpool Galatasaray'ın parlayan yıldızı Sacha Boey'i listeye aldı. Kadrolarında rekabet oluşturmak ve yeni oyuncularla güçlenmek isteyen dünya devleri genç oyuncunun transferi için harekete geçecek. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da revizyon! Orta sahada büyük kapışma
Habere Git

Fransa Milli Takımı da izliyor

Galatasaray Boey'i geçtiğimiz sezonun başında Rennes'den 1.1 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Bu sezon 8 Süper Lig maçında 718 dakika sahada yer alan ve 1 asist yapan Boey'in Kamerun ve Fransa pasaportu bulunuyor. Geçen günlerde Fransa Milli Takımı'nın Boey'i izlediği ve Katar'daki 2022 Dünya Kupası kadrosunda yer verebileceği iddiaları gündeme gelmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler