Ribery'nin Ronaldo rahatsızlığı!

18.06.2020 - 11:53 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 11:55

Serie A ekiplerinden Fiorentina'da forma giyen Franck Ribery, 2013 yılında Ballon d'Or ödülünü alamamasıyla ilgili konuştu. Veteran futbolcu, ödülün Ronaldo'ya verilmesinden rahatsız.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Lig ekiplerinden Fiorentina’da forma giyen Franck Ribery, 2013 yılında gerçekleştirilen Ballon d'Or ödülüyle ilgili bir açıklama yaptı. Ribery, o dönemin kendisi için rahatsızlık yarattığını dile getirdi. Ödülü alamamasının kendisi adına haksızlık olduğu görüşünü savundu.

Ribery’nin 2013 üzüntüsü: “Daha ne yapılabilir?”

Bir dönem Türkiye'de Galatasaray forması da giyen Ribery, “Bu ödülü alabilmek için daha ne yapılabilir? Yakaladığım başarılar ortada. Benim için zor bir dönemdi” diyerek o dönemle ilgili rahatsızlığını dile getiriyor.

Kupalar, yılın en iyi futbolcu olmasına yetmedi

Fransız futbolcu, 2013 yılında Bayern Münih ile 3 şampiyonluk yaşadı. Lig, Almanya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanması bile yıldız oyuncuyu, yılın en iyi futbolcusu seçilmesi için yeterli olmadı.

2013 yılında ödülü kim kazanmıştı?

Hatırlanacağı gibi 2013 yılında Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Leo Messi ve Ribery’yi geride bırakarak bu ödülün sahibi olmuştu. Ribery, Fiorentina’ya transfer olmadan Bayern Münih’te 20’den fazla şampiyonluk kazandı.

37 yaşında ama halen hırslı

37 yaşındaki futbolcu , ”Her antrenmana gittiğimde motivasyonumu sağlamaya devam ediyorum. Antrenmandaki bir maçı bile kaybetsem bu beni rahatsız ediyor” ifadelerini kullandı. Ribery, bu sezon Fiorentina’da 11 maçta 2 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler