Ricardo Quaresma: "Beşiktaş’ta çalışmak isterim"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımda çalışmak istediğini söyledi. Portekizli yıldız, "Yardım edebileceğini düşünüyorum" dedi.

Son 5 Haber

Göztepe'de kaleye duvar örüyordu! Yeni takımında tepki aldı...

Juventus'tan rekor transfer! Kenan Yıldız'ın görev bölgesine geliyor...

Bodrum FK'dan Trabzonspor çıkarması! 2 futbolcuya sözleşme

Acun Ilıcalı ipucunu vermişti! Hull City’nin hedefindeki Türk futbolcu belli oldu

Kerim Alıcı, Mardin 1969 Spor'da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı takımda çalışmak istediğini söyledi.
"Beşiktaş'a çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum"
HT Spor'a konuşan Quaresma, Beşiktaş’ta çalışmak isterim. Çünkü kulübe yardım edebileceğimi düşünüyorum. Beşiktaş'a çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum.
"Söz verdi ama henüz bir şey demedi"
Ancak bu konuşmamız gereken bir şey başkanın bana bir şeyler söylemesini bekliyorum. Söz verdi ama henüz bir şey demedi" dedi.

Beşiktaş kariyeri
41 yaşındaki eski futbolcu, Beşiktaş kariyerinde çıktığı 227 karşılaşmada 38 gol ve 77 asistlik performans sergiledi.
3 kupa kaldırdı
Ricardo Quaresma, Beşiktaş ile 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.