Ricardo Quaresma'dan Porto açıklaması

22.03.2019 - 20:14 | Son Güncellenme: 22.03.2019 - 23:14

Ricardo Quaresma'dan Porto açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, milli takıma çağrılmamasıyla ilgili ailesiyle vakit geçirme zamanı olduğunu söylerken eski kulübü Porto hakkında itirafta bulundu. 

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, ülkesinde yayınlanan bir televizyon programına katıldı. Eşi Daphny ile katıldığı programda hem yıldız futbolcu hem de eşinden samimi itiraflar geldi. 

Birkaç günlüğüne Portekiz’de bulunduğu belirtilen Quaresma eski kulübüne övgüler dizerek “Uzun bir süredir gelemiyordum o yüzden çok mutluyum. Büyük kızım Ariana ile birlikte olmak mutluluk verici. 

Buraya geldiğimde ilk iş onun yanına gitmek oluyor. Aslında kendisiyle daha çok zaman geçirmek isterim ama mesleğim izin vermiyor.

Eski kulübü Porto ile ilgili Quaresma, "Porto benim büyük aşkım. Kulüp farklı bir kulüp ve başkan en büyük” ifadelerini kullandı.

2018 Dünya Kupası’nın ardından, teknik direktör Fernando Santos tarafından bir daha milli takıma çağrılmadığı kendisine hatırlatılan Quaresma, bununla ilgili de yorumda bulundu.

“Milli takım için aday kadro açıklandığında her zaman acaba ismimiz orada mı diye bakarız ve orada olmasını umut ederiz. Ne var ki çağrılmadım diye hayal kırıklığına da uğramadım. Şimdi çocuklarım ve karımla birlikte olma zamanı”. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler