Richarlison'dan Carlo Ancelotti İtirafı: Eğer Kalsaydı…

Feride Kara
20.02.2022 - 01:07 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 01:11

İngiliz Futbol Ligi takımlarından Everton forması giyen Richarlison takımın eski teknik direktörü Carlo Ancelotti hakkıda samimi açıklamalarda bulundu.

Richarlison'dan Carlo Ancelotti İtirafı: Eğer Kalsaydı…

İngiliz futbol Ligi (Premier League) ekiplerinden Everton için ter döken Brezilyalı futbolcu Richarlison, TNT Sports röportajında takımın eski teknik direktörü Carlo Ancelotti için söylediği övgüler ile gündeme geldi. Brezilyalı yıldız eğer İtalyan teknik adam Everton’da kalsaydı her şeyin çok farklı olabileceğini söyledi.

‘Ne yazık ki gitti’

Brezilyalı futbolcu Richarlison, TNT Sports’a yaptığı açıklamalarda Everton’da beraber çalıştığı İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti’nin Everton ile arasındaki uyumdan şu sözlerle bahsetti: ‘’Ancelotti takıma uyan bir teknik direktör olmuştu. Ama ne yazık ki Real Madrid’e gitti.’’

‘Eğer kalsaydı…’

Ancelotti takımda kalmış olsaydı Everton’ın büyük başarılara imza atabileceğine değinen Brezilyalı futbolcu Richarlison bu konuda şunları söyledi: ‘’Gelip takıma çeki düzen veren birisiydi. Takıma James Rodriguez’i getirmişti. Yanlış hatırlamıyorsam Avrupa Ligi’nin 3 ya da 4 puan gerisinde kalmıştık. Ki hedeflerimizden biri de buydu. Eğer Ancelotti bu sezon kalsaydı mutlaka transfer isterdi ve Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi’ne ulaşırdık. Maalesef ayrılmak zorunda kaldı. İstesek de istemesek de Real Madrid onun için gerçekten iyi bir teklif olmuştu. Hatta Ancelotti ve Vinicius Jr. İçin Real Madrid maçlarını izliyorum.’’

Brezilyalı yıldız Real Madrid yolcusu mu?

Brezilyalı futbolcu Richarlison, İtalyan teknik adamın kendisini Real Madrid’de isteyip istemediğinin sorulması üzerine ise gülerek ‘’Ancelotti bana hâlâ mesaj atıyor. Bana kulüpte olduğu zamanlarda çok yardımcı oluyordu.’’ dedi. İngiliz Futbol Ligi’nde 2020-2021 sezonunu 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile tamamlayan Everton bu sezon beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 23 maça çıkan İngiliz ekip 6 galibiyet 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet ile taraftarın beklentisini karşılayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler