Richarlison'dan Conte'ye Olay Gönderme: "Ben Aptal Değilim"

İsa Kethüda
09.03.2023 - 15:14 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 15:19

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur forması giyen Richarlison, Teknik Direktör Antonio Conte'ye göndermede bulundu. İşte detaylar...

Richarlison'dan Conte'ye Olay Gönderme: "Ben Aptal Değilim"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur forması giyen Richarlison, kulübünün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Milan ile sahalarında 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası Teknik Direktör Antonio Conte'ye göndermede bulundu.

"Birden kendimi yedek kulübesinde buldum"

Karşılaşma sonrası TNT'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "İyi oynuyordum, Chelsea ve West Ham'a karşı kazandık ve birden kendimi yedek kulübesinde buldum. Wolves'a karşı sadece 5 dakika oynadım. Bunun nedenini sordum ve kimse bana nedenini söylemedi" dedi.

"Bakalım Conte ne söyleyecek. Ben aptal değilim"

Anlayamadığı şeyler olduğunu söyleyen Richarlison, "Spor salonunda kondisyon testi yapmamı istediler ve geçersem başlayabileceğimi ifade ettiler. Ve daha sonra yine yedek kulübesindeydim, anlayamadığım şeyler var. Yine bir açıklama istedim ama yapan olmadı. Bakalım Conte ne söyleyecek. Ben aptal değilim. Her gün çok çalışan bir profesyonel oyuncuyum ve oynamak istiyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Mbappe'nin sözleşmesindeki şok madde! Serbest mi kalıyor?
Habere Git

"Bana yeterince süre verilmedi"

Milan karşılaşmasında yeterince süre bulamadığı için isyan eden Brezilyalı yıldız, "Bana yeterince süre verilmedi. Bu sezon boktan geçti. Bunu anlamış değilim. Sakatlık nedeniyle acılar çektim ama sahaya girdiğimde takım için canımı veririm.

"Böyle oynamamız gerekiyordu"

Elbette hayal kırıklığı var. En büyük turnuvalardan birinde maça çıktık ve gol atmaya ihtiyacımız vardı. Böyle oynamamız gerekiyordu. Takım özellikle ikinci yarı hücum oynamak zorundaydı. Söyleyecek çok şey var... 

"Elimden geldiğince çok gol atmaya çalışacağım"

Suçu üstlenmek için birinin peşine düşemeyiz. Şimdi sadece elimizde Premier Lig kaldı ve ona odaklanmalıyız. Elimden geldiğince çok gol atmaya çalışacağım çünkü kulüp benim için çok para ödedi. Ben de yeterince sahaya geri dönemedim.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Florya'dan hem şampiyonluk hem 7 milyar hedefliyor!
Habere Git

Şimdi eve gideceğim ve dinleneceğim. Antrenman yapacağım ve Conte'nin bir sonraki maça ilk 11'e alıp almayacağını göreceğim" diye konuştu.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 25 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler