Rıdvan Dilmen : "5 maçtır Galatasaray, tek sarı kart gördü"

12.05.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 22:20

Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin performansını, TV 8.5'ta Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen : "5 maçtır Galatasaray, tek sarı kart gördü"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etmeyi başardı. Rıdvan Dilmen, Sarı-Kırmızılıların sarı kart sınırındaki isimlerine dikkat çekti. İşte detaylar...

"Fenerbahçe maçına problemsiz girdi"

Galatasaray'ın 5 maçta 1 sarı kart gördüğünü dile getiren Rıdvan Dilmen, "5 maçtır Galatasaray, tek sarı kart gördü. Artık temaslı bir oyunda, 500 dakika içerisinde, uzatmalar dahil 1 sarı kart. Haftaya Fenerbahçe ile oynayacağı maça problemsiz girdi." ifadelerini kullandı.

"Bu VAR'ları kim getirdiyse..."

Süper Lig'deki yabancı VAR hakemi uygulaması hakkında da konuşan Dilmen, "Bu VAR'ları kim getirdiyse allah razı olsun. Bugün Volkan Bayarslan taç, korner gibi pozisyonlarda hata yapmış mıdır? Evet. Ama ne Galatasaray'a ne de Fenerbahçe'ye artık sezon başındaki gibi itmediler. O yüzden de oyunla böyle oluyor. VAR hakemleri, hakemleri rahatlatmış." dedi.

Hakemler kendilerinden eminler. Umarım önümüzdeki yıl da devam edecek bu uygulama.

Galatasaray'da sınırdaki isimler

Galatasaray'da gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi; Davinson Sanchez, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliviera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson ve Hakim Ziyech sarı kart sınırında bulunuyordu. Fatih Karagümrük karşısında kart görmeyen bu isimler, derbide sahada olabilecekler.

Senin için hazırladığımız haberler