Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal olmasa 8'de 8 olmazdı

08.10.2023 - 22:24 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 22:55

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal olmasa 8'de 8 olmazdı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 geçtiği maçında ardından usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarındaki Yüzde Yüz Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

"Fenerbahçe, İsmail Kartal olmasa 8'de 8 yapamazdı"

Fenerbahçe'nin galibiyet serisindeki disiplinini teknik direktör İsmail Kartal'a bağlayan Dilmen "Ne kadar iyi kadro yaparsanız yapın kaybedebilirsiniz. Manchester City mesela Arsenal'e kaybetti. Gevşemeye gelmez. İsmail Kartal olmasaydı Fenerbahçe 8'de 8 yapamazdı." dedi.

"Oosterwolde, Kent, Serdar Aziz ve King'i görseler..."

Fenerbahçe'nin rotasyonundaki isimlerin ne kadar hazır olduğuna vurgu yapan Dilmen "Fenerbahçe taraftarı, Oosterwolde, Kent, Serdar Aziz ve King'i Hatayspor maçında görse 'Eyvah! Bunlar neden oynuyor?' demez." dedi.

İlgini Çekebilir
Ersun Yanal, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı sonrası uyardı: "Kalite Düşüyor"
Habere Git

"Tarihin en iyi kadrosu"

Fenerbahçe'nin bu sezon kurduğu kadronun kulüp tarihindeki en güçlü ekip olduğunu belirten eski futbolcu "Bana göre Fenerbahçe'nin bu kadrosu kulüp tarihinin tartışmasız en iyi kadrosu." dedi.

"Yüzde 90'ı görmeyen şampiyon olamaz"

Fenerbahçe'ye Galatasaray'ın çok ciddi bir rakip olduğunu ve iki takımın da hata payının düşük olduğunu  belirten Rıdva Dİlmen "İsmail Kartal, ilk haftalarda biraz daha panikliydi ama sonraki dönemde kendini çok geliştirdi. Taraftarın da tutkusu çok daha başka bir seviyeye getirdi takımı. Fenerbahçe'nin tek problemi gerçekten iyi bir kadrosu olan rakibi var. O yüzden 90'ı görmeyen şampiyon olamaz dedim." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler