Rıdvan Dilmen açıkladı! İşte Terim'in istediği transferler...

05.01.2021 - 20:40 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 21:14

Son dakika spor haberleri... Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Galatasaray maç sonu yorumları haberimizde. Süper Lig’in 17. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a konuk oldu. Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu maçı değerlendirdi. İşte Dilmen’in Konyaspor - Galatasaray maç sonu yorumları..

Rıdvan Dilmen açıkladı! İşte Terim'in istediği transferler...

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan "%100 Futbol" programında Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın ilk yarısını yorumladı.

İlk yarı değerlendirmesi

Rıdvan Dilmen, "Çok iyi bir kanat organizasyonuyla Diagne golü attı. Maç 1-0 iken Konya'nın kaçırdığı net pozisyonlar var. İkinci ayrı ne olur dersen, ben ibrenin Galatasaray'dan yana olduğunu düşünüyorum. Fakat hem Luyindama hem Donk çok boşluk veriyorlar. Konyaspor aynı oyunu oynar ama Galatasaray çok eveleyip geveliyor geride...Emre Akbaba etkisiz, Belhanda etkisiz..." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Konyaspor'a 4-3 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendirdi. 

Dilmen, "Galatasaray çok ama çok yorgundu. Luyindama, sahanın en kötüsüydü. Formdayken çok fit stoper ama 6 ay ara veren ve fiziği kalın olan oyuncuların toparlaması çok zor. Koşmak istiyor ama vücut gitmiyor. Saracchi de Galatasaray'daki en kötü maçını oynadı.İki penaltıyla ilgili de yorum yapmak istemiyorum, oyuna bakıyorum. Galatasaray bu akşam taktik olarak hazırlıksızdı." dedi. 

İşte Terim'in istediği transferler...

Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fatih Hoca devre arasında iki kanat oyuncusu ve santrfor transferi ister. En çok transferi Galatasaray ile Trabzonspor yapacaktır. Galatasaray'da Seri gelirse Taylan'ı nereye koyacaksınız? Yerli transferler arasında Aytaç Kara'nın da ismi geçiyor." açıklamasında bulundu. 

Sumudica'ya övgü sözler

Rıdvan Dilmen sözlerini şu şekilde tamamladı: 

"Gaziantep FK şampiyonluk yarışında kalamaz ama buralara gelmesi de başarı. Marius Sumudica şu ana kadar ligin en iyi hocası." 

Senin için hazırladığımız haberler