Rıdvan Dilmen: "Batshuayi'nin üzülmesi lazım"

11.08.2024 - 00:51 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 00:24

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor galibiyetinin ardından Sarı-Lacivertlilerin Galatasaray'a transfer olan eski futbolcusu Michy Batshuayi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen: "Batshuayi'nin üzülmesi lazım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı-Lacivertliler mücadeleden Edin Dzeko'nun 34'üncü dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından TV 100'de değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe'den ayrılarak Galatasaray'ın yolunu tutan Michy Batshuayi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

F.Bahçe ile yolları ayrıldı

Michy Batshuayi, sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe ile yeni sözleşmeye imza atmadı ve Sarı-Lacivertli forma altındaki iki yıllık serüvenine nokta koyarak takımdan ayrıldı.

"Nöbetçi golcü"

Fenerbahçe formasıyla geride kalan iki sezonda 75 maçta sahaya çıkan Michy Batshuayi, 3.725 dakika sahada kaldı ve 44 gol 5 asistlik performansa imza attı.

Batshuayi, özellikle geçtiğimiz sezon yalnızca 17 maçta ilk 11'de sahaya çıkmasına rağmen, sonradan oyuna girerek 24 gol kaydetti ve Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun ardından en golcü ikinci oyuncu oldu.

G.Saray'a transfer oldu

Sezon sonu itibarıyla Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi, İstanbul'un öteki yakasında Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray, Batshuayi ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Yıldız isme 3 milyon Euro imza parası ve 3 milyon Euro yıllık ücret verileceği KAP'a bildirildi.

F.Bahçe'deki tarifeyi devam ettirdi

Galatasaray formasıyla yeni sezonda iki maça çıkan Michy Batshuayi, ikisinde de oyuna sonradan girdi. Belçikalı golcü, Fenerbahçe'deki tarifeyi devam ettirdi ve Sarı-Kırmızılıların Hatayspor ile karşılaştığı maçta 90'ıncı dakikada galibiyet golüne imza attı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Mourinho'nun bunu demeye hakkı yok"
Habere Git

"Batshuayi'nin aslında kendisine üzülmesi lazım"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'a transfer olan Michy Batshuayi hakkında şu yorumu yaptı: "Galatasaray'a gittiği için Batshuayi kayıptır. Batshuayi gitmeseydi, En-Nesyri alınmazdı. Ama Batshuayi'nin aslında kendisine üzülmesi lazım. Yedekten girip gol atıyor. Böyle bir figür oldu. Dün de bunu gösterdi. Galatasaray aldığı için Fenerbahçe için kayıptır. Avrupa'dan başka bir takım alsaydı böyle demezdim. Çünkü En-Nesyri geldi."

Senin için hazırladığımız haberler